Michelle Obama a făcut show la emisiunea lui Jimmy Fallon

 Oana Pantazi
.

Onoarea de a găzdui ultimul talk show în care Michelle Obama a apărut în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite i-a revenit celebrului Jimmy Fallon și probabil că acesta a fost unul dintre cele mai urmărite din istoria acestei emisiuni, pentru că Michelle, cu umorul ei spumos, chiar a făcut show.

 

 

 

 

Michelle și Jimmy Fallon au încins repede atmosfera în platoul emisiunii Tonight Show de la NBC, Prima Doamnă reușind să facă un adevărat stand-up comedy, spre amuzamentul publicului spectator și, cu siguranță, și al telespectatorilor. Invitată pemntru a treia oară la această emisiune, Michelle a acceptat  fără rezerve să participle alături de Jimmy Fallon la un joc extrem de popular, Thank you notes, răspunzând cu mult umor provocărilor  la care a supus-o gazda emisiunii. Primul bilețel de mulțumire a sunat așa (în hohotele întregii audiențe): „Îți mulțumesc, Barack, că ai dovedit că nu ești o rățușcă jalnică, ci vulpea mea argintie!.

 

 

 

 

În timpul emisiunii, au existat însă și niște momente extrem de emoționante, în clipa în care au fost difuzate declarațiile unor tineri care au fost rugați de Jimmy Fallon să-i transmită Primei Doamne gândurile lor despre ea, într-un mic discurs de rămas-bun. Momentele în care din spatele unei cortine apărea Michelle Obama, surprinzându-și interlocutorii (care inițial se adresau unui tablou cu chipul ei), au fost neprețuite. Stupefacția, emoția, bucuria tinerilor erau nedisimulate, iar Michelle i-a îmbrățișat pe toți. Întrebată ce înseamnă Prima Doamnă pentru ea, Alycia, o tânără de culoare, a răspuns:

 

 

 

„Bună seara, Primă Doamnă! Datorită ție știu că nu rasa mea definește cine sunt sau ce pot să realizez. Ani de zile ai arătat nației noastre de nenumărate ori că demnitatea, compasiunea și respectul ne ajută să depășim orice dificultate. Îți mulțumesc că ai inspirat toți americanii, inclusiv pe mine, să visăm la mai mult, chiar dacă provocările vieții ne fac să ne pierdem speranța. Îți mulțumesc foarte mult! Impresionată, Michelle a ieșit de după cortină și a îmbrățișat-o pe Alycia, detensionând momentul, extrem de emotional, cu o glumă referitoare la discursul extrem de bun al tinerei: „Tu trăiești din asta?”.

 

Michelle Obama și Jimmy Fallon la Casa Albă – Provocare la „fit fight”

 

Seara s-a încheiat într-o atmosferă relaxată, Michelle fiind plăcut surprinsă de Stevie Wonder, a cărui voce inconfundabilă le-a încălzit tuturor inimile. Deși s-a râs și s-a glumit pe tot parcursul serii, o parte dintre cei prezenți au avut și lacrimi în ochi, pentru că nu puțini sunt cei ce regretă încheierea mandatului președintelui Obama. De pe 20 ianuarie, începe era Trump…

 

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton