Stil de vedetă: Emmanuelle Alt

 Adina Vilcea
.

Editorul-șef al revistei Vogue Paris are un stil vestimentar impecabil, iar fotografii de street style o adoră. Cu fiecare apariție Emmanuelle Alt (49 ani) demonstrează că nu este nevoie să ai un dressing impresionant pentru a arata cool.

Cu un stil minimalist care i se potrivește de minune, franțuzoaica Emmanuelle Alt pare că nu face niciun efort în ceea ce privește alegerile vestimentare. Pantalonii skinny din piele sau denim, sacourile şi pantofii cu toc sunt doar câteva dintre elementele de bază ale stilului său  simplu și curat. În ceea ce privește culorile, Emmanuelle le preferă pe cele neutre. Începând cu negrul care este favoritul ei, continuând cu denimul, albastrul navy şi terminând cu albul impecabil. Imprimeurile nu işi prea fac  simţită prezenţa în outfit-urile ei, dar din când în când editorul-şef acceptă și câte un print cu elemente grafice.

Dacă analizezi aparițiile sale de-a lungul timpului îți poți da seama cu ușurință că secretul unui stil vestimentar proaspăt și cool nu stă într-un dressing ticsit cu haine, ci în item-uri de calitate, atent alese. Nu de puține ori s-a întâmplat ca Emmanuelle să fie fotografiată purtând aceeași pereche de pantofi sau curea.

 

Adina Vîlcea

Foto: Hepta, Northfoto, Pinterest

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton