Mesajul impresionant primit de Karmen de la soțul ei imediat după căsătorie: "Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă"

 Oana Pantazi
.

Carmen Simionescu sau, mai pe scurt, Karmen, pe numele său de scenă, s-a căsătorit zilele trecute cu alesul ei, Bogdan Căplescu, cei doi urmând curând să devină părinți. Soțul ei i-a scris lui Karmen un mesaj impresionant pe care l-a făcut apoi public pe contul său de socializare.

La doar 21 de ani, Karmen este o privilegiată a sorții – este o artistă pe val, o femeie iubită, iar de curând, soție și viitoare mămică. Fiind fiica celui mai cunoscut artist autohton de muzică de petrecere, Adrian Minune, provocarea a fost de două ori mai mare, fiindcă așteptările au fost mari, dar Karmen a reușit. Și-a făcut un nume în lumea muzicii, alta decât cea cântată de celebrul ei tată, iar în paralel și-a găsit sufletul-pereche, alături de care a format o familie.

„Îți mulţumesc pentru fiecare moment în care respiri, exişti, gândeşti, trăieşti”

La scurt timp după căsătoria civilă, care s-a desfășurat în intimitate, în prezența prietenilor și a familiei, Bogdan Căplescu, i-a făcut lui Karmen cea mai frumoasă declarație de dragoste, în mediul online:

„Noaptea trecută am visat că erai a mea şi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Eşti deja a mea! Îţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine, mulţumesc pentru fiecare moment în care respiri, exişti, gândeşti, trăieşti. Îţi mulţumesc că ştiu că fata mea e acum la tine şi tu ai grijă de ea mai bine decât mi-aş putea imagina vreodată. Îţi mulţumesc pentru că acum câteva zile ai răspuns cu DA la întrebarea dacă vrei ca restul zilelor să le imparţi cu mine. Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă. Îţi mulţumesc. PS: acum e o Căplescu, aşa că aveţi grijă!', și-a amenințat, mai în glumă, mai în serios, Bogdan Căplescu potențialii rivali.

Karmen și Bogdan Căplescu.Karmen și Bogdan Căplescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton