La 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodel. Cum arată Sandra la doi ani de când a născut

 Pirvu Cristina
.

Adrian Mutu are cu ce se mândri! Fostul fotbalist are o soție de nota 10. La 25 de ani, Sandra Mutu are un trup de fotomodel pe care nu se ferește să și-l expună. A apărut recent într-o ținută minusculă!

La 22 de ani, Sandra și Adrian Mutu anunțat că vor deveni părinți. În anul 2017, ea a născut primul ei copil. Micuțul Tiago a venit pe lume și a provocat o bucurie imensă pentru părinți si bunici. Au trecut doi ani de atunci, iar Sandra e neschimbată.

Conform Cancan, Sandra este foarte mândră de felul în care arată și nu ezită să-și pună în valoare formele cu ținute răvășitoare. Recent, soția lui Adrian Mutu a ieșit în public îmbrăcată cu o rochiță elegantă, dar și super-sexy. Ea a apărut în fața unui bancomat din Capitală. La un moment dat, s-a aplecat pentru a introduce PIN-ul și a ridica banii. Picioarele drepte și tonifiate au ieșit în evidență!

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios pe 15 octombrie 2017. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago.

La 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodelLa 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodel

Adrian Mutu, despre mariajele anterioare cu Alexandra şi Consuelo: „M-am precipitat!'

Adrian Mutu se consideră un bărbat matur acum și foarte fericit. La 40 de ani, fotbalistul se bucură de a treia căsnicie și, împreună cu actuala soție, Sandra și fiul lor de doi ani, Tiago locuiește în Emiratele Arabe Unite, de aproape un an, pentru că antrenează echipa de tineret a clubului Al Wahda. În privința mariajelor anterioare, cu Alexandra și Consuelo, Adrian Mutu recunoaște că s-a pripit, dar nu regretă deciziile.

Foto: Facebook, Cancan 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton