Mesajul emoţionant al lui Marian „Magicianul” Râlea, la șase ani de la moartea Micăi de la Abracadabra

 Dumba Gabriela
.

Astăzi se împlinesc şase ani de la moartea Michaelei Niculescu, cunoscută ca Mica de Abracadabra. Marian Râlea, pe care toţi cei din generaţia Abracadabra îl ştiu drept Magicianul, a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, aşa cum face în fiecare an pe 14 martie, pentru a le aminti tuturor să aprindă o lumânare pentru tânăra care s-a stins din viaţă la nici 32 de ani.

 

'Azi se fac 6 ani de când ai plecat. Te iubim ca niste ne-buni şi ne lipseşti până la cer şi înapoi. Încercăm din răsputeri să credem în noi, în fiecare zi. Teatrul Naţional e prea mic pentru câtă lume te-a iubit, Mica! În amintirea ta, Cenuşăreaso, îi invităm pe copiii mari alături de copiii lor încă o dată duminica asta, în sala Media să ne jucam de-a povestea CENUŞĂRESEI. Cu dragoste şi magie, Ai grija de noi toţi, Mica! P.S. Aprindeţi astăzi o lumânare pentru Mica. Credeţi sau nu credeţi. Poate ne vede de acolo de Sus şi îi trimitem puţină lumină şi foarte multă iubire', a scris Magicianul pe Facebook.

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa magicianului Marian Râlea, Abracadabra, timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, tânăra a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Mica Niculescu a murit în 2013, când încă nu împlinise 32 de ani. Cu un an înainte fusese diagnosticată cu ciroză hepatică în stadiu avansat. Ultimele luni din viață și le-a petrecut pe patul de spital. A murit în după-amiaza zilei de 14 martie, la spitalul Fundeni din București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton