INSULA IUBIRII (Antena 1), sezonul 5. Surpriză: cine sunt trei dintre ispitele următoarei ediții

 Dumba Gabriela
.

Fanilor INSULA IUBIRII, show-ul cu îndrăgostiți și ispite de la Antena 1, li se pregătește o supriză. Sezonul 5 al emisiunii care se filmează în Thailanda se pregătește să înceapă și am aflat deja trei dintre ispitele care vor testa fidelitatea cuplurilor.

Ionuţ Gojman şi MirelaIonuţ Gojman şi Mirela

În sezonul 5 al Insulei Iubirii le vom reîntâlni pe trei dintre ispitele sezoanelor trecute. Astfel, din postura de concurent în sezonul 4, Ionuț Gojman, bărbatul care a mers în Thailanda împreună cu iubita lui de atunci, Mirela – ulterior fostă- se va întoarce în show ca și ispită.

Atrăgătorul Mircea, ispita care a sedus-o pe Mirela, iubita de atunci a lui Gojman se întoarce şi el pe Insulă. În sezonul trecut, bărbatul a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite masculine şi s-a bucurat de mare popularitate în rândul fanilor emisiunii.

Nicoleta, blonda care i-a prins în mreje pe doi dintre cei mai fideli bărbaţi din istoria Insulei Iubirii, Cătălin – care a şi cerut-o de nevastă la un moment dat- şi Ionuţ (Gojman), se întoarce în Thailanda pentru a-şi etala farmecele.

După succesul de proporții pe care l-a avut sezonul 4 Insula Iubirii, noua ediție se apropie cu pași repezi.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton