Mesajul dureros postat de sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, la 7 luni de la accidentul care a băgat-o în comă: "Faceți o rugăciune pentru ea!"

 Dumba Gabriela
.

Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, cea care a are grijă de artistă după accidentul suferit în luna mai, a publicat un mesaj unde îi roagă pe toți apropații să se roage pentru sănătatea Mariei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident grav, celebra artistă a căzut de pe scări, anul acesta în luna mai. Soțul artistei este bănuit că el ar fi împins-o pe scări, însă ancheta este în desfășurare.

Maria-Macsim-Nicoară-5Maria-Macsim-Nicoară-5

„Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare', au precizat judecătorii ieșeni, potrivit cancan.ro.

Rudele artistei au cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului Mariei Macsim Nicoară, însă această solicitare le-a fost respinsă. În prezent, Elena Heres are grijă de artistă, până la finalizarea anchetei și, evident, până ce aceasta se recuperează total. La 7 luni de la tragicul accident, sora mezzosopranei a publicat un mesaj unde îi roagă pe toți apropiații să se roage pentru Maria Macsim Nicoară.

Mesajul postat de sora mezzosopranei

'Dragi prieteni. Au trecut 7 luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul „accident' care ne-a schimbat viața tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieții ei. Frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm, a ieșit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoase, bucurându-ne, ca de obicei.

După operația care i-a salvat viața din 10 mai, a început o perioadă lungă de recuperare: 2 luni în spitale la Iași, 2 luni la mine acasă și ultimele 3 luni iar în Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a mai suferit încă 3 intervenții chirurgicale necesare.

Astăzi, vă scriu tuturor celor care o prețuiți, o apreciați, o admirați și o iubiți pe MARINELA, rugându-vă să vă aduceți aminte cu drag de ea, să-i trimiteți un gând bun, de încurajare și să faceți o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea! E o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărtarea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare.

Citește și:

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli, are COVID-19: „Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea”

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Noi, părinții și frații, suntem încrezători în puterea ei de luptă, în ambiția ei, în dorința ei de viață, în devotamentul și priceperea cadrelor medicale și, mai ales în ajutorul lui Dumnezeu pentru recuperarea ei.

Pentru a fi mai puternică însă, încurajarea pe care o trimitem Marinelei, vă chemăm să strigăm împreună: HAI MARINELA! SUNTEM ALĂTURI DE TINE! LUPTĂ ȘI VEI BIRUI! DOAMNE IISUSE HRISTOASE, RIDICĂ PE MARIA DIN PATUL DE SUFERINȚĂ! Așteptăm să vă dăm vești bune și să ne bucurăm împreună de minunile lui Dumnezeu în viața dragii noastre Marinela', a scris Elena Heres.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton