Soția lui Nosfe, mesaj dureros după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău”

 Ifrim Georgiana
.

Ce mesaj dureros a transmis soția lui Nosfe, după moartea artistului. Ce mesaj au transmis soția lui Nosfe și membrii trupei Șatra Benz după moartea artistului. În noaptea de sâmbătă spre duminică, rapperul s-a stins din viață în urma unui infarct. Acesta avea 37 de ani și a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică. Iată ce mesaj a postat partenera sa de viață după anunțul trist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj dureros a transmis soția lui Nosfe, după moartea artistului. Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, era co-fondatorul trupei Şatra Benz. În noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta a suferit un infarct și a decedat. Totul s-ar fi petrecut în urma unui concert susținut în București. Pe rețelele de socializare, soția acestuia, Mădălina Crețan, a postat un mesaj dureros, după evenimentul tragic. Într-un interviu recent, aceasta a susținut că viața unei soții de artist nu este tocmai ușoară, însă ar face aceleași alegeri, oricând, din nou.

nos-6nos-6

Ce mesaj au transmis soția lui Nosfe și membrii trupei Șatra Benz după moartea artistului. În urma unui concert în București, se pare că starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit subit. Acesta nu acuzase vreo stare de rău în timpul zilei, ci totul s-a petrecut fulgerător.

Citește și: Rapperul Nosfe, de la Șatra Benz, a murit.Artistul avea 37 de ani

Citește și: Rapper celebru din România, replică neașteptată pentru mama lui:„Ce ai făcut tu mai șmecher decât mine?'

Citește și: Cu ce se ocupă fiul Elisabetei Lipă. Dragoș a studiat în Elveția:”M-a avertizat că el niciodată nu o să muncească la stat”

Citește și: Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii:”Nu te plictisești niciodată. Îți aduc stres, dar și multe bucurii”

Ce mesaj dureros a transmis soția lui Nosfe, după moartea artistului

Pe rețelele de socializare, Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant după moartea lui Nosfe. Anterior, aceasta participase la concertul soțului ei și a făcut publice mai multe videoclipuri de la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack.

„Iubirea mea…', a scris aceasta pe pagina de Instagram după tragicul eveniment.

Distrusă de durere, soția lui Nosfe consideră că nu se va mai naște niciodată un suflet ca cel al tatălui fiicei sale.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…', a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Recent, Mădălina și Darius au participat la emisiunea „Chefi la cuțite', acolo unde reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați. Aceștia sunt căsătoriți de mai mulți ani și au împreună o fetiță, pe nume Iris.

Mesajul transmis de Șatra B.E.N.Z. după moartea lui Nosfe

La rândul lor, membrii trupei Șatra B.E.N.Z. au transmis un mesaj după moartea artistului. Formația a fost înființată în 2014, iar, inițial, îi avea ca membri pe Lu-K Beats, NOSFE, Super Ed, KEED și Killa Fonic. Printre cele mai cunoscute melodii are trupei se numără: „Adidașii', „Șatra se întoarce', „Numere', „Fii tot ce poți'.

Pe pagina de Facebook a formației Șatra B.E.N.Z., a fost postată o fotografie cu rapperul Nosfe, alături de un mesaj dureros.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi-noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan, e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină', a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a colegilor săi de trupă.

Ce au transmis autoritățile

Potrivit unui comunicat de presă emis de Poliția Română, se pare că rapperul s-ar fi prăbușit în apartamentul din Balotești.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea', a fost comunicatul oficial transmis de Poliția Română.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton