Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina: „El s-a aflat într-o situație dificilă la începutul relației”. Aveau împreună o fetiță

 Dumitrache Laura
.

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina. Vestea morții lui Nosfe a șocat o țară întreagă. Artistul a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pe 16 octombrie 2022, trupa pe care a fondat-o. Șatra Benz, a făcut anunțul trist. Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, trăia o poveste de dragoste frumoasă alături de Mădălina, iar împreună aveau o fetiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina. Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de Șatra Benz, pe rețelele de socializare. Fanii trupei au rămas șocați de veste, având în vedere că în urmă cu câteva ore artistul avusese un concert. Dincolo de viața artistică, Vlad trăia o poveste de iubire ca-n filme alături de Mădălina. În urmă cu ceva vreme, Regele Trap-ului, așa cum era intitulat, a povestit cum a început relația cu femeia care l-a făcut tată.

NosfeNosfe

Nosfe și Mădălina s-au cunoscut în perioada în care artistul avea o relație cu o altă femeie. La avea vreme, Vlad a avut de luat o decizie foarte grea. Cântărețul a ales între relația de cinci ani pe care o avea și un început cu Mădălina, actuala lui soție.

Citește și: Cu ce se ocupă fiul Elisabetei Lipă. Dragoș a studiat în Elveția:”M-a avertizat că el niciodată nu o să muncească la stat”

Citește și:Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii:”Nu te plictisești niciodată. Îți aduc stres, dar și multe bucurii”

Citește și:Codin Maticiuc, primele declarații după ce a devenit iar tată. Cum se simt iubita și fiica lui:”Emoții mai mari ca prima dată”

Citește și:Ce tarife percep Vlăduța Lupău și Culiță Sterp la evenimentele private.Suma este uriașă

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a încetat din viață la vârsta de 37 de ani. Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la scurt timp după ce artistul susținuse un concert. Anunțul trist a fost făcut de trupa Șatra Benz, pe Facebook. Pe plan profesional avea un mare succes, iar pe plan personal era împlinit. Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, trăia o poveste de dragoste minunată alături de Mădălina, soția sa.

În cadrul unei emisiuni, artistul povestea cum și-a cunoscut soția în timp ce era într-o relația cu o altă femeie. Mădălina și Vlad au împreună o fetiță. La rândul său, Mădălina a povestit că i-a luat nouă luni pentru a decizie. 'Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: 'Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard'. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit', a povestit soția artistului.

Nosfe: „Si eu am suferit, să știi”

Nosfe a declarat că acea perioadă, de nouă luni, a fost una foarte grea și pentru el. A durat nouă luni până când rapperul a decis să se despartă de iubita lui de la acea vreme. Cu toate astea, Nosfe a mărturisit că nu are niciun regret.

'Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct. Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea (n.r. soția), că am luat decizia',  a declarat regretatul artist.

După ce s-au cuplat, relația celor doi a trecut prin momente dificile. Nosfe a primit o ofertă pentru un job în Italia. Însă, artistul nu plecat deoarece Mădălina i-a spus să nu o lase singure. 'Am avut o propunere pentru un job foarte șmecher în Italia. Trebuai să fiu asistent managerul unui președinte de bancă. Nu am plecat pentru că domnișoara, prin criza pe care a făcut-o în momentul ăla, mi-a explicat că nu trebuie să plec și că trebuie să rămân cu ea.', spunea Nosfe.

Nosfer și Mădălina au participat la Chefi la cuțite

Darius Vlad Crețan și Mădălina erau căsătoriți și aveau o fiică, Iris. Cei doi au participat împreună în noul sezon al emisiunii Chefi la cutite și au trecut mai departe cu trei cuțite. În urmă cu câteva zile, soția lui Nosfer a postat pe Instagram din culisele show-ului. „Cred că ne-am luat inima în dinți în momentul în care am stabilit că pe asta ori o facem împreună, ori n-o mai facem deloc! OMG!', este o parte a mesajului publicat, în urmă cu câteva săptămâni, de către partenera regretatului artist.

Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani. 'Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!', a scris Șatra Benz, duminică, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton