Ce mesaj a primit Iulia Albu de la mama ei, după ce a văzut-o la Asia Express: "A fost prima oară când..."

 Dumba Gabriela
.

Iulia Albu a fost invitat surpriză la Asia Express și a tras cot la cot cu echipa Natanticu la unele dintre probe, misiune deloc ușoară pentru ea. Impresionată de prestația ei la Asia Express, mama Iuliei Albu a simțit nevoia să-și felicite fiica, gest unic de când este în televiziune, după cum a spus vedeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a povestit pe YouTube, în cadrul emisiunii 'Asia mai Târziu' că imediat după ce mama sa a văzut-o la Asia Express a sunat-o imediat pentru a o felicita. Vedeta povestește că până acum niciodată nu s-a mai întâmplat asta, deoarece părinții săi sunt în continuare triști că nu a devenit avocat.

132-1132-1

'După această emisiune a fost pentru prima oară de când lucrez eu în televiziune și m-a sunat mama să-mi zică bravo, ești chiar foarte tare fata mea. Părinții mei care nu se regăsesc deloc în chestia asta și sunt foarte triști că am renunțat la avocatură pentru modă, deci chiar a fost foarte tare când m-au sunat', a povestit Iulia Albu.

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu

Citește și: Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații:„Eu am fost cel agresat

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere

Ce mesaj a primit Iulia Albu de la mama ei, după ce a văzut-o la Asia Express

Știind-o elegantă și delicată, mulți au văzut-o pe Iulia Albu drept un „handicap” pentru soții Natanticu, dar nu a fost deloc așa, ba dimpotrivă. Iulia i-a ajutat foarte mult, iar una dintre probele… scârboase a fost câștigată datorită ei.

Astfel, stilista a vrut să dea tot ce e mai bun pe Drumul Împăraților și să-i ajute pe Eliza și Cosmin Natanticu să ajungă cât mai repede la Irina Fodor, cea care îi aștepta pentru a-i anunța dacă se califică în următoarea etapă ce va avea loc în Iordania.

În ediția în care a fost invitată Iulia Albu, concurenții au fost provocați să umple un bidon cu apă de la izvor, iar mai apoi să bea apa din el. Proba nu a fost atât de plăcută, așa cum s-au așteptat ei.

Soții Natincu au vomitat la această probă, în schimb Iulia Albu a șocat pe toată lumea după ce a băut mai bine de jumate de apă din bidon.

‘Moment în care mi-am dat seama că dacă nu beam eu apa aceea nu mai aveau cum să nu ajungă ultimii. Am luat frumos bidonul și cu înghițituri mici au băut aproape tot ce era în el”, a declarat Iulia Albu la Asia Express.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton