Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei. Locuiește în Roma

 Martin Lorena
.

Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei. Unul dintre cele mai apreciate showuri din România este Puterea Dragostei de la Kanal D. În cadrul acestuia, două grupuri, unul de fete și unul de băieți, își doresc îndeplinirea unui scop comun: găsirea sufletului pereche. Alina Elena Tiliță este una dintre fetele care a câștigat simpatia telespectatorilor datorită personalității sale. Aceasta are 25 de ani, este născută la Focșani, însă locuiește în Roma.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei. Alina Elena Tiliță s-a înscris la sezonul patru al showului matrimonial Puterea Dragostei pentru a-și întâlni jumătatea. Aceasta are 25 de ani, este născută la Focșani, dar a locuit în Roma până în prezent. Aceasta lucrează ca baristă la un coffee shop, însă își dorește să evolueze cât mai mult. Despre ultima sa relație, ea spune că s-a încheiat din cauza lipsei de respect.

WhatsApp-Image-2021-11-04-at-15.01.37WhatsApp-Image-2021-11-04-at-15.01.37

Alina Elena Tiliță a venit la acest show cu gândul de a-și cunoaște sufletul pereche. Aceasta a ieșit dintr-o relație în care respectul nu mai exista.

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei a devenit tată.Prima imagine cu bebelușul

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei:„Era foarte impulsiv și…'

Citește și: Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru:„Mi-am luat la jigniri și un limbaj…'

Citește și: Ce a făcut Mircea Badea când un polițist l-a pus să sufle în etilotest:„Nu vorbesc cu ei niciodată'

Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei

Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei. Tânăra în vârstă de 25 de ani a venit la showul matrimonial pentru a-și cunoaște sufletul pereche. Aceasta a vorbit pe parcursul edițiilor despre fosta sa relație, care s-a terminat din cauza lipsei de respect.

„Am venit în casa Puterea Dragostei pentru a-mi găsi sufletul pereche și fericirea. Am avut o relație lungă, dar s-a încheiat pentru că nu mai era iubire, înțelegere și respect. Probabil că a intervenit monotonia', spune Alina Elena.

Alina s-a despărțit de Alex

Cine este Alina Elena Tiliță de la Puterea Dragostei. Alina a avut o relație la intrarea în competiție cu Alex. Între cei doi a fost chimie la prima vedere, însă nu a rezistat foarte mult. Aceasta spune că cei doi au avut obiective diferite de viitor.

„Buna dragilor! Cu parere de rau, tin sa va comunic ca eu si Alex nu mai suntem un cuplu. Am considerat ca e mai bine acum decat mai tarziu, deoarce nu suntem pe aceeași lungime de unda și avem drumuri spre viața diferite… Sper sa găsesc pe cineva, care sa aibă aceleași obiective ca și mine, iar viitorul sa fie același pt amândoi. Mi-a placut Alex, dar nu pot sa trec peste anumite principii și din cauza asta am considerat ca e mai ok așa. Țin sa va mulțumesc din suflet pt toată susținerea voastra, sper sa nu va dezamăgesc și o sa încerc sa rămân la fel și sa ajung la voi, exact așa cum sunt', spune ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton