Melanie Griffith intra la dezintoxicare

 Revista VIVA
.

Melanie GriffithLa 52 de ani, Melanie Griffith, sotia lui Antonio Banderas, s-a hotarat sa puna punct dependentei sale de medicamente antiinflamatorii, potrivit purtatorului sau de cuvant care a declarat ca actrita va merge la clinica Cirque Lodge din Utah.

Mai indragostita ca niciodata de sotul sau cu care este casatorita din 1997, Melanie trebuie sa faca tot posibilul pentru a-si salva mariajul.

„Sotul si familia ma incurajeaza asa cum au facut mereu. Pentru ei, ma lupt.', a declarat actrita cu putin timp inainte de a pleca spre Utah.

Centrul de dezintoxicare de la Cirque Lodge este locul preferat al multor vedete, Lindsay Lohan si Eva Mendes fiind tratate aici.

Melanie Grifith este dependenta de medicamente antiinflamatorii si potrivit comunicatului oficial ea va face tot posibilul pentru a se face bine.

Nu este pentru prima data cand Griffith ajunge la dezintoxicare, fosta sotie a lui Don Johnson fiind internata intr-o clinica de dezintoxicare si in 2000.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton