Madonna, regina muzicii pop, canta la Bucuresti

 Revista VIVA
.

MadonnaMadonna va canta astazi la Bucuresti, concertul programat in Parcul Izvor facand parte din Sticky&Sweet Tour, turneul de promovare a albumului „Hard Candy'.

Artista a sosit aseara la ora 19.23 la bordul aeronovei personale care a aterizat pe aeroportul Baneasa. Ea este insotita la Bucuresti de cei patru copii, doi biologici si doi infiati, si de iubitul sau, modelul brazilian Jesus Luz.

De pe Baneasa, Madonna si staff-ul sau au fost preluati de trei microbuze blindate si s-au indreptat spre hotelul Radisson SAS de pe Calea Victoriei unde se pare ca are rezervat etajul sapte.

Extins dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008, Sticky & Sweet Tour este considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo, bucurandu-se, anul trecut, de participarea a peste 2,3 milioane de spectatori in 58 de orase si inregistrand vanzari de bilete record in toata lumea.

Pentru concertul de la Bucuresti, pregatirile au intrat deja in linie dreapta, intreaga echipa, atat staff-ul local cat si cel al turneului, lucrand non-stop pentru finalizarea ultimelor detalii ale productiei.

Scena a sosit din Gotheburg, si a fost inaltata in cinci zile, pe o suprafata de aproximativ 5.000 de metri patrati. Impresionanta constructie este alcatuita din doua module, are o inaltime de 35m, o adancime de 30m si ajunge la o latime de pana la 60m, cu tot cu extensii.

Echipamentul tehnic necesar pentru amenajarea spatiului de concert cantareste aproximativ 5.000 de tone: scena, tribune, baruri, zona backstage, zona VIP. Spectacolul impresionant de sunet si lumini – 1.000KW lumina, 2.000KW de lasere, 600 KW de sunet – va fi sustinut de 160 de boxe, 120 metri patrati de ecrane video, 4 turnuri de intarziere de aproximativ 20m inaltime, 20.000m de cablu electric fiind necesar pentru racordarea echipamentului. Pentru productia evenimentului au fost utilizate 4 macarale, 12 motostivuitoare si 30 de vehicule ATV, peste 6.000 metri de gard, 500 metri de bar si 1.000 metri de bariere antipanica.

Ultimele bilete pentru concert mai pot fi achizitionate de la casa de bilete situata la intrarea in Parcul Izvor, in dreptul intrarii de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisa in ziua concertului, intre orele 09:00- 22:00, ultimele bilete fiind disponibile in categoriile Gazon B (120 lei), Gold Bar (600 lei) si respectiv VIP (800 lei).

Foto: www.celebscentral.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton