Melanie Griffith – Cum arată cu adevărat la 58 de ani

 Florentina Liutic
.

Actriţa Melanie Griffith este obişnuită să fie în centrul atenţiei şi să suscite diverse controverse. La 58 de ani, ea s-a hotărât să le răspundă celor care au criticat felul în care arată, postând un selfie 100% natural.

 

melanie2

 

Melanie este într-o nouă etapă a vieţii ei, după ce în urmă cu câteva zile a finalizat divorţul de Antonio Banderas după o căsătorie de 18 ani.

 

Actriţa a plecat în vacanţă în Hawaii de unde a postat mai multe fotografii, unele nefiind însă pe placul fanilor săi. Unii dintre i-au i-au spus că picioarele ei arată precum cele ale unui bărbat.

 

melanie1

 

Melanie a ripostat, postând o fotografie neprelucrată, pe care a însoţit-o de următorul mesaj: „Iată. Nefiltrată. Am 58 de ani. Şi joc rolul mamei lui Scott Caan, în serialul „Hawaii Five O'. Haideţi, mai spuneţi ceva urât despre mine! Crăciun fericit!'

 

Melanie Griffith se confruntă şi ea cu aceeaşi presiune pe care o resimt multe dintre actriţele trecute de o anumită vârstă. Unele cedrează şi recurg la operaţii estetice şi tratamente exorbitante, în timp ce altele îşi acceptă cu eleganţa şi maturitate vârsta.

 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton