Katie Holmes şi Jamie Foxx – Noi dovezi despre relaţia lor secretă

 Florentina Liutic
.

De câteva luni, la Hollywood circulă zvonuri despre relaţia dintre Katie Holmes şi Jamie Foxx. Weekend-ul acesta, cei doi au oferit o nouă novadă a poveştii de iubire pe care o trăiesc de aproximativ 2 ani în cel mai mare secret.

 

collage1

 

Actorul a împlinit pe 13 decembrie 48 de ani, iar Katie i-a fost alături, venind astfel să confirme ceea ce ziarele americane susţin: cei doi formeaza un cuplu.

 

Alături de Katie, la petrecerea organizată de Jamie au mai fost prezente alături de alţi invitaţi şi cântăreţele Alicia Keys şi Jennifer Hudson.

 

În cei doi ani de când se întâlnesc, Katie a încercat tot felul de metode de deghizare, ajutându-se de o pălărie şi o pereche de ochelari pentru a-şi întâlni iubitul într-un hotel din Los Angeles.

 

„Katie este foarte îndrăgostită', a declarat un apropiat al actriţei în vârstă de 37 de ani. Aceasta a divorţat în 2012 de Tom Cruise şi de atunci nu a avut nicio relaţie oficială.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton