Mel B. a pozat complet goală în piscină, alături de un bărbat

.

Pe vremuri, făcea furori alături de colegele ei din Spice Girls, fiind pata de culoare a trupei, dar și azi, la 18 ani de când nu mai sunt împreună, Scarry Spice arată fabulos. Dovada? Mel B. a pozat complet goală în piscină, alături de un bărbat, extaziindu-și fanii.

La 43 de ani, Mel B. are un trup de invidiat.

La 43 de ani, Mel B. are un trup de invidiat.

În anii 90, Mel B., cunoscută ca Scarry Spice, făcea furori alături de cele patru colege de trupă ale sale: Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) și Geri Horner, fosta Geri Halliwell (Ginger Spice), piesele cântate de ele dominând topurile internaționale. După destrămarea trupei, în 2000, cum era și firesc, asupra celor cinci fete picante' s-a cam așternut uitarea. Deși unele s-au lansat în cariere individuale în muzică, din păcate niciuna nu a mai cunoscut un asemenea succes. Iată însă că, după ce au cântat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și au anunțat că se vor reuni, Spice Girls au intrat din nou în atenția publicului

… Iar recent, una dintre ele, Mel B. s-a evidențiat și mai abitir, datorită unor poze extrem de sexy pe care le-a postat, cu generozitate, spre încântarea fanilor, pe Instagram. Artista, în vârstă de 43 de ani, s-a fotografiat complet goală, în piscină, în brațele lui Gary Madatyan, cel mai bun prieten al ei, și el în costumul lui Adam. Înapoi la goliciunea inițială, dar niciodată înspăimântată în final, alături de cel mai bun prieten al meu – a titrat Mel B. una dintre fotografii, cărora le-a alăturat hashtaguri ca „fără dramă', „prietenia adevărată nu se termină niciodată', „brutal de sinceră' și „adevăr'.

Mel B. a pozat complet goală în piscină, alături de prietenul ei cel mai bun.

Mel B. a pozat complet goală în piscină, alături de prietenul ei cel mai bun.

Mel B. este… Brutal de sinceră

Trecând peste șocul inițial, pentru că, trebuie să recunoaștem, artista are un trup extrem de apetisant, lucru de care au fost convinși și cei peste un milion de urmăritori, Mel B. a avut cu siguranță niște mesaje de transmis prin intermediul hashtagurilor. Artisa s-a referit cu siguranță la autobiografia ei, Brutally Honest (Brutal de sinceră), care va apărea în luna noiembrie și în care Eddie Murphy, tatăl fiicei sale în vârstă de 11 ani, Angel, i-a interzis să vorbească despre el. Din păcate, dacă o va face, Mel B. va avea de plătit o sumă imensă, dar e de înțeles că Eddie Murphy nu dorește să se afle detalii despre turbulenta lor relație… așadar, deși a promis că în cartea sa va povesti totul despre bărbații din viața ei (Mel B. a fost căsătorită de două ori), clauza impusă de Murphy o va opri să facă asta.

Mel B. și Gary Madatyan

Mel B. și Gary Madatyan

Mai mult, Mel se află acum în plin proces de divorț cu soțul ei, producătorul de film Stephen Belafonte, căruia i-a dăruit o fiică, pe Madison, în vârstă de 6 ani. Artista mai are două fiice pe Phoenix (19), împreună cu actorul Jimmy Gulzar, și pe Angel (10), cu Eddie Murphie, iar acum lupta se dă și pentru dreptul de vizitare a lui Angel. Belafonte susține că fetița îl știe pe el de tată, deoarece a crescut sub ochii lui, așadar Mel are probleme cu bărbații din viața ei. Până una alta, își vede de viață și le arată tuturor ce au pierdut…

Foto: Instagram, Hepta

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton