Maria, fiica lui Pepe, începe cariera în televiziune? Cum se comportă pe platou la 6 ani

 Pirvu Cristina
.

Maria, fiica lui Pepe, începe cariera în televiziune? Alături de Raluca Pastramă, Pepe are două fetiţe frumoase, pe Rosa Alexandra şi pe Maria. Cea mare a mers pe platoul de televiziune unde tatăl ei este jurat! Este numai un zâmbet, poate îşi va moşteni părintele! Iată imaginile care pot dovedi asta!

Maria (6 ani), fiica cea mare a lui Pepe, vine în vizită la tati, la serviciu, adică în ediția de sâmbăta aceasta a show-ului Next Star' și va fi foarte încântată de ceea ce se întâmplă pe platoul și în culisele show-ului prezentat de Dan Negru.

În dimineața aceea, m-a întrebat unde plec. I-am spus că la filmări, la Next Star'. A zis că vrea și ea să vină și m-a pus să-i promit că o s-o iau și pe ea. Așa că, după grădiniță, a venit la filmări. A stat mai bine de o oră, a văzut două-trei numere și i-a plăcut foarte mult. Ba chiar a fost un pic emoționată, în momentul în care a ajuns acolo', povestește juratul.

Care sunt numerele artistice pe care Maria le-a văzut alături de tatăl său, la masa juriului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea mâine seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție Next Star' prezentată de Dan Negru.

Maria, fiica lui Pepe, începe cariera în televiziuneMaria, fiica lui Pepe, începe cariera în televiziune

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton