Mel. B a nascut o fetita

 Revista VIVA
.

Mel. B a nascut o fetita

Mel. B a nascut o fetita

Fosta componenta a celebrei formatii Spice Girl, Melanie Brown, cunoscuta in special ca Mel.B a nascut o fetita intr-o clinica din Santa Monica. Tatal copilului se presupune a fi Eddie Murphy, insa acesta nu recunoaste nimic. Ramane astfel ca Tribunalul sa dea un verdict in aceasta poveste.

Totul decurgea cum nu se putea mai bine pentru Mel.B. Traia la Los Angeles de aproape de trei ani cand l-a intalnit pe Eddie Murphy, proaspat divortat. Dupa o scurta legatura, a venit si despartirea. Doar ca Mel.B se pare ca a iesit din aceasta relatie un pic insarcinata. Actorul neaga categoric paternitatea copilului si cere un test ADN. O decizie care se dovedeste a fi o mina de aura pentru avocatii californieni.

Eddie Murphy nu este la prima sa abatere. Tanar, leganat in bratele succesului, Eddie este un mare cuceritor. A iesit cu Withey Houston, Robin Givens, frumoasa Nicole Mitchel, cu care s-a si casatorit. Fostul manechin i-a daruit lui Murphy nu unul, nu doi, ci 5 copii. Asta nu l-a impiedicat insa, ca in scurt timp sa-si reia vechile obiceiuri. Si-a inselat sotia cu… un travestit, dar si cu vreo duzina de actrite. „Afacera Mel.B' pare a fi astfel doar varful iceberg-ului.

La randul sau, Melanie Brown nu este nici ea o sfanta. Casatoria cu dansatorul Jimmy Gulzar s-a sfarsit cu un divort. Mel a ramas cu o fiica, Pheonix Chi, acum in varsta de 8 ani.

Cea de-a doua fiica este intr-o stare excelenta. Urmeaza insa sa fie stabilita cu exactitate si identitatea tatalui. Mama are de gand sa faca public rezultatul testului chiar la televizor. Urmeaza asadar un nou episod…

De Florentina Liutic; Foto: www.cinemagia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton