Meghan Markle și Prințul Harry au hotărât să se mute în Canada! Cine îi alungă de acasă

 Oana Pantazi
.

Nu degeaba se spune că nu iese fum fără foc, așadar, în ultima vreme, zvonurile despre plecarea iminentă a Ducilor de Sussex din Anglia au împânzit presa. Motivul pentru care cei doi vor să părăsească țara e halucinant, însă este totuși de înțeles de ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au decis să facă acest pas.


De când s-au căsătorit, Prințul Harry și Meghan Markle au fost permanent în atenția presei și în special a tabloidelor, care au găsit povești și drame acolo unde nu existau… Se pare însă că, în ultima vreme, Prințul Harry a ajuns la limită și, sătul să mai vadă cum soția lui, proaspătă mămică, este permanent ținta unor articole denigratoare, a luat măsuri.

Ducele de Sussex a intentat deja proces publicațiilor The Daily Mail și The Sun, care au atacat-o de nenumărate ori pe Meghan, pătându-i grav reputația, și este decis ca, dacă lucrurile vor continua să ia amploare, să se mute cu soția și cu micuțul Archie în Canada.

Meghan Markle, hăituită de presă!

Conform publicației Us Weekly, poveștile inventate de tabloide au rănit-o foarte tare pe Meghan Markle, iar Prințul Harry se teme că relația lui poate fi pusă dacă vor continua să rămână impasibili în fața acestor atacuri nejustificate.

„S-au strâns multe, iar Harry refuză să stea și să nu facă nimic, în timp ce presa britanică o cercetează pe Meghan și îi invadează intimitatea. Meghan a lăsat impresia unei femei puternice, dar a fost profund afectată de poveștile negative care s-au scris despre ea”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Mai mult, toate aceste invenții ale presei tabloide au un efect real asupra vieții lor și le-ar putea deteriora cu adevărat mariajul – cel puțin aceasta este cea mai mare temere a Prințului Harry. „Acesta se teme că recenta escaladare a intruziunilor presei are impact asupra relației sale cu Meghan, dar și asupra relației lor cu familia regală și cu publicul”.

Canada este prima pe lista Ducilor de Sussex

Sursa a mai declarat pentru Us Weekly că, în cazul în care lucrurile se vor agrava, Harry și Meghan sunt deciși ca, în viitor, să se mute permanent într-o altă țară Commonwealth, iar prima pe lista lor ar fi Canada, unde Meghan a locuit o vreme, în Toronto, pe când filma pentru serialul Suits. Deocamdată, Ducii de Sussex își iau îndatoririle regale  în serios, fiind extrem de implicați în misiuni umanitare și nu numai, însă cei care se îndoiesc că Harry va face acest pas ar trebui să-și aducă aminte cuvintele lui: „Ceea ce Meghan dorește Meghan primește!”

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton