Îți mai amintești de Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică? Înainte cântărea 38 kg, acum s-a căsătorit și e de nerecunoscut!

 Oana Pantazi
.

În 2013, Flavia Apostol avea doar 38 de kilograme la 1,72 m și era cât pe ce să-și piardă viața din cauza anorexiei. Iată cât de mult s-a schimbat acum prezentatoarea TV!

Acum 6 ani, Flavia Apostol era cunoscută drept prezentatoare anorexică, trupul ei extrem de firav, ce amintea mai degrabă de o planșă anatomică, făcându-i pe cei din jur să conștientizeze din plin gravitatea afecțiunii de care suferea tânăra. Deși, altfel, o prezență extrem de plăcută, cu un chip frumos, prezentatoarea era extrem de slabă – la 1, 72 m, Flavia Apostol cântărea doar 38 de kilograme, greutate care i-a pus viața în pericol.

„Mulți îmi spuneau că sunt urâtă, oribilă”

„Abia la 38 de kilograme mi-am dat seama că mi-am închis toate ușile. Refuzam orice ajutor.
Mă duceam la sală, alergam, chiar dacă eram foarte slabă. Mulți îmi spuneau că sunt urâtă, oribilă, că arăt îngrozitor', povestea Flavia Apostol la vremea respectivă. În cele din urmă, dragostea i-a schimbat viața. Odată cu apariția în viața ei a celui ce i-a devenit soț – pe 29 aprilie 2018, Flavia a devenit doamna Stoicescu – starea de sănătate a tinerei s-a îmbunătățit.
Acum, formele ei s-au rotunjit și a devenit de nerecunoscut. În paralel, Flavia Apostol a bifat câteva succese și în viața profesională. Fosta prezentatoare de la Money Chanel are acum o televiziune online – Woman TV – și a scris și o carte în care povestește despre experiența prin care a trecut din momentul în care a realizat că suferă de anorexie.
Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton