Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract prenupțial? Se pare că Regina a insistat!

 Oana Pantazi
.

Ziua nunții dintre nepotul Reginei și actrița americană a fost nu doar una romantică, ci, după cum afirmă unele surse, a avut și momentele ei încărcate de… pragmatism, pentru că, se pare,  Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract prenuptial, iar asta la insistențele Reginei!

Se crede că Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract prenupțial.

Se crede că Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract prenupțial.

Pe 19 mai a avut loc cea mai așteptată nuntă regală din toate timpurile, cea dintre Prințul Harry și Meghan Markle, eveniment urmărit de 2 miliarde de oameni din lumea întreagă. Nu totul s-a văzut însă la televizor și nu totul a fost încărcat de romantism, așa cum ne-ar plăcea să credem. După câte afirmă surse din anturajul familiei regale, înainte de a-și pecetlui dragostea cu un sărut, Meghan și Harry ar fi avut de semnat câteva hârtii, pentru că Regina Elisabeta a II-a le-a dat de lucru… „Când Harry și Meghan au pătruns în anticameră, înainte de ceremonia de la Capela St. George, pentru a semna în registrul de căsătorie, au semnat și contractul prenupțial”, afirmă o sursă din anturajul familiei regale pentru publicația Star. Se pare că Harry nu ar fi vrut să semneze contractul, însă Regina a pus piciorul în prag.

Meghan Markle și Prințul Harry - prima fotografie oficială după nuntă.

Meghan Markle și Prințul Harry – prima fotografie oficială după nuntă.

„Mâinile lui Harry au fost legate și nu a putut decât să se conformeze, și la fel a făcut și Meghan. Când Majestatea Sa dă un ordin, toată lumea trebuie să-l execute!”, a mai spus sursa. Din câte se spune, Regina este foarte grijulie cu averea familiei regale, așa că ea ar fi cea care a orchestrat totul. „Regina a spus cât se poate de clar că, dacă Meghan și Harry se despart, ea nu va pleca de acolo cu bijuteriile Coroanei. Iar dacă nu vor avea copii, Meghan s-ar putea să nu primească nimic.”

 

Câți bani ar putea primi Meghan Markle în caz de divorț

Cea care ar fi întocmit contractul prenupțial este Fiona Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Marea Britanie, ea fiind cea în prezența căreia Harry și Meghan ar fi semnat actul. „Este posibil ca ea să fi fost acolo pentru a se asigura că în redactarea actelor nu s-a strecurat nicio greșeală, pentru ca Meghan să nu primească nicio centimă în caz că ea și Harry ar ajunge la divorț.” Fiona este cea care s- ocupat de divorțul Prințului Andrew de Sarah Fergusson, fosta lui soție primind 4,2 milioane de dolari, în 1996, imediat după ce s-a ocupat de divorțul Prințului Charles de Prințesa Diana, care a primit 25 de milioane de dolari – cea mai mare parte mergând către William și Harry. Un alt exemplu celebru de care s-a ocupat faimoasa avocată este cel al lui Paul McCartney, care, în urma despărțirii de Heather Mills, în 2008, s-a scuturat de 32 de milioane de dolari, după ce ea ceruse 160 de milioane din averea artistului.

Deocamdată însă, Meghan și Harry sunt extrem de îndrăgostiți unul de altul și nimeni nu se gândește la divorț… cu excepția Reginei. În cazul în care, prin absurd, s-ar întâmpla asta, Meghan ar primi o compensație modestă în cazul în care ea și Harry nu ar avea copii, altfel suma putând fi una comparativă cu cea primită de Diana, mama soțului ei, când a divorțat de Prințul Charles.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton