Alex și Ștefan de la Exatlon, fără secrete la Interviurile VIVA! Viețile neștiute ale celor doi semifinaliști

 Dana Enache
.

Unul dansator profesionist, altul campion la skandenberg. Alex și Ștefan de la Exatlon și-au schimbat destinul radical, după participarea la celebra emisiune-concurs. Ce se ascunde în trecutul lor? Aflăm totul azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revita VIVA!, începând cu ora 15.00.

Au ajuns ăn semifinală și, de când au ajuns în țară, au fost loviți de un val de celebritate la care nimeni nu se aștepta, nici măcar ei! Alex nedelcu și Ștefan Floroaică de la Exatlon se bucură, acum, de un succes la care nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze, Exatlon-ul fiind emisiunea care le-a schimbat viața, în adevăratul sens al cuvântului. Preocupați în primul rând să-și rezolve problemele de sănătate, imediat după ce au ajuns în țară, cei doi n-au ezitat să spună da aparițiilor publice. Astfel, după un adevvărat maraton de evenimente mondene, Ștefan și Alex vin azi la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

Vom afla totul despre… viețile neștiute ale celor doi! Ce secrete din trecut ascund, ce au făcut înainte de Exatlon și ce planuri au odată cu dobândirea celebrității. Detalii neșateptate din culisele emisiunii care a făcut furori în România, dar și amănunte picante privind ceilalți concurenți. Totul, azi, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton