Meghan Markle a purtat haine și accesorii de 400.000 de dolari, pentru o poză. Soția prințului Harry este o împătimită a luxului!

 Dumba Gabriela
.

Meghan Markle este o împătimită a luxului și întotdeauna alege haine și accesorii extrem de valoroase, la fiecare apariție publică. La ultima ședință foto la care a participat alături de Harry, ducesa de Sussex a purtat haine și bijuterii în valoare de peste 382.000 $.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle (39 de ani) și prințul Harry (36 de ani) au realizat mai multe fotografii pentru a-și promova apariția într-un episod Time100 Talks', care are ca temă construirea unei lumi digitale mai bune'. În fotografiile alb-negru, fosta actrița poartă o mică avere. 

Meghan Markle, ceas de 23.000 $

Meghan Markle a ales pentru ședința foto un deux-piece negru, marca Alexander McQuenn, în valoare de 3.000 $. Compleul a fost purtat de soția prințului Harry și la petrecerea de logodnă. Ținuta a fost completă cu o brățară Cartier, în valoare de 6.500 $, un ceas Cartier, în valoare de 23.000 $ și inelul de logodnă, care valorează 350.000 $, scrie Daily Mail.

Ceasul Cartier de la mâna ducesei a fost al regretatei Prințese Diana. Lady Di a primit ceasul de aur, în valoare de 23.000 $, de la tatăl ei, la aniversarea de 21 de ani. 

Citește și: S-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! E vorba despre o cifră cu 6 zerouri

Meghan MarkleMeghan Markle

Episodul în care apar Meghan Markle și prințul Harry va fi difuzat joi. Printre invitați se numără Alexis Ohanian (co-fondatorul Reddit), Maria Ressa (CEO-ul și directorul executiv al Rappler) și gazdele Teenager Therapy. Temele de discuții vor fi: digitalizarea, justiția rasială, schimbările climatice și egalitatea de gen, potrivit protv.ro.

Citeste si: Ce talisman de protecție poartă Meghan Markle. E foarte popular și la noi și îl ferește pe purtător de energiile negative și de deochi!

https://www.instagram.com/p/CGeoB_VHW4w/?utm_source=ig_embed

Citeste si: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Garderoba lui Meghan Markle a costat de 6 ori mai mult decât cea a lui Kate Middleton

Dat fiind că a intrat în familia regală britanică practic peste noapte, direct de la Hollywood, Meghan Markle era deja obișnuită cu luxul, însă fosta actriță nu a avut niciodată ținute atât de stilate și nici atât de scumpe! Ducesa de Sussex a cheltuit în 2018 nici mai mult, nici mai puțin decât 400.000 de lire sterline pe haine.

Drept urmare, Ducesa de Sussex a avut în 2018 cea mai scumpă garderobă dintre toate capetele încoronate, costul pieselor sale vestimentare ridicându-se la suma de 406.915,42 lire sterline, sumă din care nu face parte rochia de mireasă a lui Meghan (care a fost estimată la un preț cuprins între 200.000 și 400.000 de lire sterline).

Pentru comparație, Meghan a cheltuit pe haine, anul trecut, de șase ori mai mult decât cumnata ei, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a cărei garderobă a costat 68.334,23 lire sterline.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton