Meghan Markle a călătorit în Canada, în văzul tuturor, fără să o remarce nimeni!

.

Recent, Meghan Markle a călătorit în Canada, cu avionul, în totală discreție și a reușit o performanță greu de atins – călătorii avionului nu și-au dat seama că alături de ei era o față regală.

Când vrea, Meghan Markle poate trece neobservată.

Când vrea, Meghan Markle poate trece neobservată.

Săptămâna trecută, Meghan Markle a călătorit în Canada și, în pofida faptului că este urmărită peste tot de paparazzi, mai ceva decât ceilalți membri ai familiei regale britanice, Ducessa de Sussex a reușit să treacă neobservată, deși a zburat cu un avion de linie. Se pare că acesta este secretul dacă vrei să rămâi low profile – să te amesteci în mulțime și, cel mai important, să arăți ca toți ceilalți.

În ultima vreme, Meghan a fost extrem de afectată de furtuna stârnită de rudele ei în mass-media, atât tatăl ei, Thomas Markle, cât și frații ei vitregi, Samantha și Thomas Jr., aflând-se în ultimul timp în mijlocul unor scandaluri mediatice, în care au implicat-o, fără voia ei, și pe Ducesa de Sussex.

Meghan Markle şi mama ei, pe vremea când viața actriței nu devenise subiect de contract...

Meghan Markle şi mama ei, pe vremea când viața actriței nu devenise subiect de presă… Nici atunci Meghan nu se evidenția din mulțime.

Drept urmare, Meghan a decis să se îndepărteze, discret, de focarul de bârfe și de controverse iscate de familia ei și a ales să călătorească în Canada, pentru a petrece trei zile alături de prietena ei cea mai bună, designerul Jessica Mulroney, și familia ei. Ca atare, pe data de 21 august, Meghan se îmbarca într-un zbor comercial al Air Canada, fără ca presa știe și, mai mult, fără ca pasagerii zborului să-și dea seama alături de cine călătoresc.

Călătorii zborului comercial nu au recunoscut-o pe Meghan

Conform website-ului Royal Central, care a vorbit cu o sursă care s-a aflat la bordul avionului, se pare că Meghan a reușit să treacă neobservată datorită faptului că s-a îmbrăcat într-un mod extrem de simplu, reușind să nu iasă prin nimic în evidență. „A fost îmbrăcată cu jeanși skinny de culoare neagră, un pulover din cașmir negru, balerini de aceeași culoare și a purtat o șapcă neagră de baseball, care i-a acoperit parțial fața”, a comentat site-ul.

Jessica Mulroney, alături de familia ei, în drum spre capela St. George, unde s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry.

Jessica Mulroney, alături de familia ei, în drum spre capela St. George, unde s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry.

Evident, Meghan a fost însoțită de două gărzi de corp, însă acestea au fost extrem de discreți, astfel încât nimeni nu și-a dat seama că erau acolo pentru a interveni la nevoie. De altfel, se pare că cei de la Air Canada au primit un mesaj de la Palatul Kensington prin care erau rugați ca, pe timpul zborului, Meghan să nu fie fotografiată de pasageri sau de staff și nimeni să nu se apropie de ea. Ducesa de Cambridge s-a simțit, se pare, excelent în ca pasager obișnuit – Meghan a băut un pahar de șampanie, după care a vizionat filmul Book Club.

Copiii Jessicăi Mulroney, la nunta lui Meghan Markle. Cei doi băieți, Brian și John, țin voalul, iar Ivy este puțin mai în spate (a doua de la stânga la dreapta).

Copiii Jessicăi Mulroney, la nunta lui Meghan Markle. Cei doi băieți, Brian și John, țin voalul, iar Ivy este puțin mai în spate (a doua de la stânga la dreapta).

Ajunsă în Canada, Meghan a stat acasă la prietena ei Jessica și soțul acesteia Ben trei zile, alături de cei trei copii ai lor, Brian, John și Ivy, care au participat, de altfel, și la nunta lui Meghan, băieții fiind cei doi puști simpatici care au ținut de vălul rochiei de mireasă a lui Meghan. Micuții s-au bucurat să o vadă pe „mătușica Meg', care s-a simțit alături de ei ca în familie… dacă familia ei – și ne referim aici la tatăl ei și cei doi frați – tot a dezamăgit-o atât de tare. Poate că este momentul ca auntie Meg să se transforme în mommy Meg!

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton