Meghan Markle, apariție de senzație în mov. Ducesa de Sussex a îmbrăcat o rochie superbă, de când era gravidă cu Archie!

 Oana Pantazi
.

Cine spunea că Ducesa de Sussex nu obișnuiește să poarte hainele de mai multe ori s-a înșelat! Mai mult, Meghan Markle s-a afișat într-o rochie de pe vremea când era gravidă în 6 luni!

Spre deosebire de alte celebrități, Ducesa de Sussex, deși este fashion icon și trensetter nu se sfiește să poarte hainele de mai multe ori, la fel, de altfel, ca si cumnata ei, Kate Middleton, soția Prințului William. De altfel, Meghan este extrem de apreciată datorită faptului că poartă haine eco-friendly și, în general, se îmbracă de la designeri autohtoni. Mai mult, de câte ori are ocazia, Ducesa poartă jeanși, și o face cu aceeași eleganță cu care poartă rochii de gală.

Și dacă cei mai mulți dintre fanii ei apreciază că Ducesa de Sussex nu este neapărat tributară tendințelor în modă – poate pentru că le creează chiar ea -, iată că soția Prințului Harry a trecut deja la nivelul următor: Meghan Markle a purtat o rochie de gravidă, de pe vremea când era însărcinată cu micuțul Archie în 6 luni.

Cum femeile nu obișnuiesc să poarte rochiile de gravidă și după ce nasc, industria maternității, una de 2 miliarde de dolari, clar nu falimentează brandurile care nu produc astfel de outfituri. Iată însă că Meghan Markle a purtat cu succes rochia de gravidă, la 6 luni după ce a devenit mamă, și a arătat spectaculos în ea.

Rochia lui Meghan Markle a costat doar 138 de dolari

Prezentă la One Young World Summit – forumul tinerilor lideri din lumea întreagă -, în Londra, Meghan a dovedit nu doar că reciclează hainele, ci și că poate purta cu succes o ținută pe care orice femeie și-o permite. Conform Vogue, superba rochie midi de gravidă purtată de Meghan Markle, de culoare mov și cu mânecă lungă, este o creație Aritzia, numită Babaton Maxwell, și, înainte de a se epuiza din magazine, ajunsese să coste 50 $, redusă de la 138 $.

La acest outfit, Meghan a asortat o pereche de pantofi Manolo Blahnik din piele întoarsă de culoare albastră, și a arătat la fel de bine ca în ianuarie. Atunci, însărcinată în 6 luni cu Archie, a purtat aceeași rochie, la care, fiind iarnă, a asortat o superbă haină roșie de 1.500 $ și pantofi cu toc de culoare roșie. Pe scurt, fie că poartă outfituri de mii de dolari, fie rochiile ei costă mai puțin de 100 $ (sau poate tocmai de aceea!), Meghan Markle este o inspirație pentru femeile din lumea întreagă.

Meghan Markle, în rochie de gravidă... Ducesa a mai purtat acest outfit când era însărcinată cu Archie în 6 luni.Meghan Markle, în rochie de gravidă... Ducesa a mai purtat acest outfit când era însărcinată cu Archie în 6 luni.

Foto: Hepta, Profi Media

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton