Acuzații grave la adresa lui Michael Douglas! Fiul său susține că a început să fumeze marijuana la 13 ani și să devină traficant de droguri din cauza lui!

 Dumba Gabriela
.

Cameron, fiul cel mare al lui Michael Douglas, în vârstă de 40 de ani acum, își acuză tatăl că el este motivul pentru care a început să se drogheze de la 13 ani. Cameron susține că era foarte mic atunci când a aflat că Michale Douglas se droghează și o înșală pe mama lui, iar presiunea pe care a simțit-o purtând un nume celebru l-a determinat să se refugieze în lumea drogurilor.

Michael Douglas și Michael Douglas, în 2009Michael Douglas și Michael Douglas, în 2009

Cameron, fiul cel mare al lui Michael Douglas, a dezvăluit într-un interviu pentru ABC News, în care și-a promovat cartea „Long Way Home' (Drum lung până acasă, n.r.), dramele care i-au marcat copilăria.

La doar 13 ani, acesta a început să fumeze marijuana, la 15 priza cocaină, la 17 ani trecea deja la metamfetamină, apoi, la 19 ani, la cocaină lichidă, ajungând la heroină, la 26 de ani.

Michael Douglas a divorțat de mama lui Cameron în anul 2000, după 23 de ani de căsnicie, și s-a căsătorit cu actrița Catherine Zeta Jones. Pentru că tatăl său nu-l mai ajuta cu bani, Cameron a devenit traficant de droguri și chiar a tâlhărit o bătrână, pentru doar 20 de dolari. Ulterior, a ajuns și la închisoare, pentru șapte ani.

Cameron Douglas a dezvăluit că a luat această cale și din cauza presiunii de a trăi în umbra tatălui său, Michael Douglas, acum în vârstă de 75 de ani, și a bunicului său, Kirk Douglas, acum în vârstă de 102 ani. Nu l-a ajutat nici să asiste la stilul lor de viață, cu petreceri nesăbuite, la care se consumau droguri, citează a1.ro.

De altfel, prima dată a încercat să se drogheze în timp ce se afla la o școală cu internat. Și pentru că a simțit că „presiunea a dispărut', a continuat.

Inițial, Michael Douglas și tatăl lui, Kirk Douglas, au încercat să îl salveze pe Cameron promițându-i că dacă va scăpa de dependența de droguri, va apărea alături de ei în filmul „In Runs in the Family' (Vine din familie).

Ulterior, lucrurile au degenerat atât de mult încât Michael Douglas a angajat doi bărbați să îl răpească pe Cameron și să îl ducă la o clinică de dezintoxicare. Fiul actorului a devenit atât de agresiv, încât planul a eșuat.

Între timp, Cameron a reușit să-și revină, s-a căsătorit și are o fetiță de doi ani.

Cameron Douglas a mai povestit că a fost impresionat atunci când și-a văzut tatăl măcinat de cancer și că îi este recunoscător actriței Catherine Zeta-Jones că l-a determinat pe actor să fie aproape de el. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton