Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare”: „Era vorba doar despre frumusețe și…”

 Ifrim Georgiana
.

Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare'. În luna august a acestui an, fosta actriță americană și-a lansat un podcast menit să combată stereotipurile despre femei. În ultimul episod încărcat pe canalul său de Youtube, aceasta a avut-o ca invitată pe Paris Hilton, iar cele două au discutat despre etichetele care li s-au atribuit pe parcursul carierei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Podcastul lansat de Meghan Markle se numește „Archetypes', nume care îl invocă pe fiul ei, Archie, dar și organizația pe care o conduce împreună cu soțul ei, „Archewell'. Proiectul va fi format din 12 episoade, curprinzând conversații „intime' cu invitatele sale. În ultimul episod, aceasta a avut-o ca invitată pe Paris Hilton, iar discuția lor s-a bazat pe etichetele care li s-au atribuit pe parcursul carierei, între care și „blondă proastă' sau „femeie de moravuri ușoare'.

Harry and Meghan at Invictus Games 2022Harry and Meghan at Invictus Games 2022

Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare'. În cadrul discuției, actrița a făcut referire la perioada când lucra în cadrul emisiunii „Deal or No Deal' și a descris umilințele la care a fost supusă.

Citește și: De ce Kate Middleton și Meghan Markle au purtat perle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.Ce a avut în comun cu Kate Middleton

Citește și: Delia a reacționat dur după ce a fost criticată pentru faptul că nu își dorește copii:”O viață aveți, dar vă preocupă altele”

Citește și: Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite.Oxi a fost abandonată în gară, când avea doi ani

Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare'

Soția prințului Harry a lucrat ca asistentă TV în cadrul emisiunii „Deal or No Deal'. Aceasta a descris atmosfera din timpul filmărilor, susținând că accentual era pus numai pe frumusețe, nu și pe celelalte calități ale femeilor cu care lucra.

„Înainte de începerea filmărilor show-ului, toate fetele trebuia să ne aliniem și erau diferite stații unde ne puneam gene, extensii sau întărituri la sutien. Ni se dădeau vouchere pentru bonzare în fiecare săptămână deoarece exista o idee fixă despre felul în care trebuia să arătăm. Era vorba doar despre frumusețe și nu neapărat despre creier.

Și când privesc înapoi îmi amintesc acest detaliu pentru că, cu câteva momente înainte de a urca pe scenă, era o femeie care conducea show-ul ce se afla în spate și încă o pot auzi. Nu putea să îmi pronunțe corect numele de familie și știam cu cine vorbește deoarece spunea 'Merkell, abține-te, Merkell, abține-te'. Am sfârșit prin a renunța la emisiune. După cum am spus, am fost recunoscătoare pentru job, dar nu pentru felul în care m-a făcut să mă simt, adică deloc inteligentă', a relatat Meghan Markle, potrivit The Mirror.

„Vreau ca Lili a mea să vrea să fie educate'

În timpul discuției, Meghan Markle a vorbit și despre aspirațiile pe care vrea să i le insufle fiicei sale, Lili. Aceasta a mărturisit că a fost tratată ca un „obiect de scenă' și a primit eticheta de „femeie ușoară'.

„Și apropos, eram înconjurată pe scenă de femei inteligente, dar nu pentru asta eram acolo. Și am rămas cu acest gol în stomac, știind că sunt mult mai mult de atât, mai mult decât un obiect de pe scenă. Nu mi-a plăcut să fiu forțată să fiu doar o fată frumosă și fără substanță. (…)

Sunt curioasă să aud gândurile tale (n.r. ale lui Paris Hilton) despre această idee deoarece atunci când aud cuvintele „femeie ușoară', mă gândesc la ceva negativ. Nu văd acest lucru ca pe ceva la care o fată să aspire, vreau ca fetele noastre să aibă aspirații puțin mai mari. Vreau ca Lili a mea să vrea să fie educată și să vrea să fie inteligentă și să se mândrescă cu acele lucruri', a adăugat aceasta.

Claudia Jordan a contrazis-o pe Meghan Markle

Claudia Jordan, o vedetă de televiziune din Atlanta, a fost colegă de platou cu Meghan Merkle în emisiunea „Deal or No Deal'. Aceasta a susținut că nu a fost tratată ca o „femeie de moravuri ușoare' în timpul filmărilor și că show-ul i-a adus nenumărate oportunități în carieră.

„Ca să ne înțelegem – da, să obții un contract de modelling într-o emisiune concurs nu este neapărat despre intelectul tău, dar producătorii alegeau cinci modele cu cele mai amuzante și ieșite din comun personalități pentru a plasa microfoane celor despre care știau că vor interacționa cu concurenții.

Iar Deal or No Deal nu ne-a tratat niciodată ca pe niște femei cu moravuri ușoare. Am avut atât de multe oportunități datorită acelui show', a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Hepta & Captuă video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton