Măsuri dure impuse de Prințul Harry și Meghan Markle: fără telefoane mobile și camere la nunta regală!

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la cea mai așteptată nuntă regală, iar invitații au fost puși deja la curent cu rigorile evenimentului. Printre măsurile impuse de Prințul Harry și Meghan Markle se află și una destul de frustrantă – participanții la eveniment nu au voie să aibă asupra lor, printre altele, telefoane mobile și camere de filmat!

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai.

Pentru că o nuntă de talia celei dintre Prințul Harry și Meghan Markle implică și o mulțime de riscuri și momente neprevăzute, oaspeții care vor participa la ceremonie au primit deja un mic ghid (ce conține 7 pagini) de instrucțiuni pe care vor trebui să le respecte în ziua evenimentului, în caz contrar aceștia riscând să le fie confiscate obiectele interzise.

Meghan și Harry sunt cel mai iubit cuplu regal din Marea Britanie.

Meghan și Harry sunt cel mai iubit cuplu regal din Marea Britanie.

În primul rând, ghidul le sugerează invitaților două căi de acces spre locul de întâlnire, ce se află la două mile distanță de Castelul Windsor. Apoi, aceștia vor trece printr-un punct de securitate, unde le vor fi verificate actele de identitate, înainte de a lua autobuzele ce îi vor transporta spre castel. Mai mult, camerele de luat vederi și gențile voluminoase vor fi interzise, iar oaspeții care vor fi surprinși cu telefoane mobile sau cu orice fel de dispozitive utilizate pentru capturarea imaginilor vor fi obligați să le predea.

Citește și: Cristian Țopescu a fost internat de urgență la spital. Care e starea lui de sănătate

Meghan Markleși Prințul Harry ar putea deveni Duci de Sussex.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea deveni Duci de Sussex.

Măsurile dure impuse de Prințul Harry și Meghan Markle, care sunt, cu siguranță, urmare a deciziilor luate de staff-ul lor de securitate, sunt urmate și de alte cerințe, cum ar fi dress code-ul, care le impune domnilor să poarte uniforme – cu mențiunea că spadele vor fi interzise – și ținute de zi, iar doamnelor, ținute de zi și pălării. În ceea ce privește cadourile, oaspeții au fost deja rugați să caute îndrumări la Palatul Kensington, Prințul Harry și Meghan Markle rugându-și invitații care vor să le aducă daruri să le ofere, în schimb, către șapte instituții de caritate alese deja de ei.

Citește și: Au fost de nedespărțit, dar acum abia se mai văd. Ce s-a întâmplat cu fetele de la A.S.I.A.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton