Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia: "Am iubit-o. Şi acum mai ţin la ea"

 Pirvu Cristina
.

Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia. Afaceristul a recunoscut că încă mai ţine la artistă, la cea care i-a dăruit cel mai frumos cadou, pe fiica lor, pe Maya. Este fericit pentru cântăreaţă şi a afirmat faptul că niciodată nu a înşelat-o.

Vincenzo şi Antonia au împreună o fiică. După despărţire, Maya a rămas la tatăl ei, în Italia. Artista încearcă să o viziteze cât poate de des, însă îi duce oricum dorul. Vincenzo a explicat recent într-un interviu că Antonia nu l-a despărţit pe Alex Velea de soţie, ei erau de ceva timp separaţi.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. (…) Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, a spus Vincenzo pentru apropotv.ro.

Surprinzător, Vincenzo a declarat că este fericit pentru Antonia, pentru familia pe care şi-a format-o. El a adăugat faptul că ştie că Antonia nu este materialistă, altfel cu s-ar fi iubit cu Alex Velea.

„Nu! Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, a mai adăugat Vincenzo.

Antonia s-a fotografiat cu cei doi copii in brate, cu Akim si Dominic

Antonia s-a fotografiat cu cei doi copii in brate, cu Akim si Dominic

Cum arăta și cu ce se ocupa Antonia înainte să fie celebră

Antonia este una dintre cele mai cunoscut artiste de la noi, iar multe persoane o apreciază pentru felul în care arată și pentru muzica pe care o face. Artista nu a fost întotdeauna ca acum, noi am aflat cum arăta și cu ce se ocupa Antonia înainte să fie celebră. Imagini rare cu iubita lui Alex Velea au ieșit la iveală.

Foto: Instagram, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton