Mary de la Puterea Dragostei, farsă pentru soacră! I-a spus că s-a despărțit de Robert: "Am găsit poze în telefon cu..."

 Dumba Gabriela
.

Marinela Mavrodin și iubitul ei, Robert Urucu, de la Puterea Dragostei au făcut o farsă și au stabilit să spună că s-au despărțit, iar vestea a șocat-o pe viitoarea soacră. Cu ochii în lacrimi, Mary i-a spus mamei lui Robert că nu mai este cale de împăcare după ce i-a găsit în telefon poze compromițătoare cu o fată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mary de la Puterea Dragostei se ține de glume și victimă i-a picat, de data asta, chiar viitoarea soacră. Blonda a sunat-o pe mama lui Robert și i-a spus, plângând, că s-a despărțit de băiatul ei. Evident, totul a fost o farsă!

23-123-1

„Eu și Robert ne-am despărțit. Azi stăteam în pat cu el, editam un vlog și aveam nevoie de ceva de pe telefonul lui. I-am spus să îmi dea telefonul și nu a vrut, deși înainte nu se ascundea niciodată cu chestiile astea.

Și după normal că am intrat în panică și i-am luat telefonul din mână și după când am intrat am văzut că avea o conversație cu o fată. Fata asta i-a trimis niște poze mai sexy cu ea și el era foarte entuziasmat și îi trimite inimioare, pupici..', i-a spus Mary de la Puterea Dragostei viitoarei soacre.

„Mary, m-ai luat prea repede. Poate este doar o cunoștință. Eu nu îl știu pe el așa, poate e vreo amică', a spus neîncrezătoare mama lui Robert. 

„Eu mi-am dat seama de atunci de la studio, dar nu am zis nimic', a mai spus Mary. 

„Vai, mie nu îmi vine să cred! Păi și el acum unde e? Stai liniștită, nu plânge. Îl sun acum! Stai cuminte, că nu are pe nimeni. Îl sun eu acum. E prost la cap? Ce are, nu e sănătos? Nu are cum, cine știe cine o fi…', i-a spus mama lui Robert lui Mary, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Marinela de la Insula Iubirii a fost ameninţată cu moartea.Primele declaraţii ale concurentei

Citește și: Meda șiNicos, eliminați de la Puterea Dragostei împreună:'Iubirea lor nu mai suportă bariere'

Citește și: Sorin Bontea împlinește azi 51 de ani.Cum a fost sărbătorit juratul Chefi la Cuțitede colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Cum a reacționat mama lui Robert la vestea despărțirii

Când Mary a anunțat-o ce a făcut Robert, viitoarea a pus imediat mâna pe telefon și și-a sunat fiul pentru a-l trage de urechi. În timp ce Mary și Robert râdeau în hohote de reacția ei, femeia l-a muștruluit serios pentru că și-a bătut joc de sentimentele fostei concurente de la Puterea Dragostei.

La final, când a aflat și ea că totul a fost o glumă, a promis cuplului că se va răzbuna. „Pentru ce mi-ați făcut voi, eu o să fac de două ori mai rău', le-a spus ea lui Mary și fiului ei, Robert de la Puterea Dragostei. 

Mary și Robert au o pasiune în a face farse celor dragi

În urmă cu un an și jumătate, Mary de la Puterea Dragostei' a făcut o mărturisire-bombă în timpul unei filmări! Sunt gravidă!' – este replica blondei către iubitul ei, Robert, care era la volan. Partenerul de viață al tinerei s-a blocat când a avut această veste, mai ales că el își dorește foarte mult să devină tătic.

Invitați ulterior la Teo Show, cei doi au recunoscut că totul a fost o farsă.

Într-o altă zi, cei doi s-au fotografiat la Starea Civilă și au lăsat să se înțeleagă faptul că s-au căsătorit. Abia când fanii au sărit cu felicitările, Mary și Robert au dezvăluit că totul a fost o glumă și, de fapt, au fost martori la cununia civilă a unor prieteni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton