Cine este Mădălina Alexe de la Burlacul. L-a cucerit pe Andi din prima!

 Laciu Andreea
.

Cine este, de fapt, Mădălina Alexe de la Burlacul? Ea a reușit să facă cea mai bună impresie la prima întâlnre cu Andi Constantin. El a avut la dispoziție o floare specială, pe care a decis să i-o ofere tinerei care l-a cucerit cu timiditatea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Burlacul de la Antena 1 a fost foarte plăcut impresionat de apariția Mădălinei. O tânără superbă și timidă, care a reușit să îi atragă atenția încă de la prima întâlnire. Andi a decis să îi ofere Trandafirul Impresiei, tocmai pentru ca biletul către ediția următoare să îi dea mai multă încredere în propriile puteri.

Andi a reușit să vadă dincolo de fâstâceala frumoasei concurente și a decis că își dorește să o cunoască mai bine în ediția următoare. „Vreau să ofer acest trandafir unei fete care este, poate, mai timidă și nu are încredere în ea. Vreau să vadă asta ca pe o încredere pe care eu i-o ofer', a transmis Andi.

Cine este Mădălina Alexe de la BurlaculCine este Mădălina Alexe de la Burlacul

Citește și: Cine este Andreea Stoica de la Burlacul. Cele mai sexy fotografii cu ea

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Cine este Mădălina Alexe de la Burlacul

Decizia lui Andi Constantin nu le-a picat deloc bine celorlalte concurente. Mai mult decât atât, Iulia Cazacu, rivala ei, a afirmat că este vorba despre o alegere nedreaptă din partea Burlacului. „Alegerea este nedreaptă. Au fost fete care chiar ți-au dat de înțeles că vor ceva cu tine și tu oferi primul trandafir unei fete doar că ai vrut să îi oferi încredere în ea”, a declarat Iulia.

Mădălina Alexe este o tânără în vârstă de 20 de ani. Lucrează ca barista și este pasionată de arta cafelei. A fost concurenta care l-a cucerit cel mai mult pe Andi Constantin până în acest moment, reușind să primească Trandafirul Impresiei.

Ce greșeală a făcut Burlacul în relațiile anterioare

Prima lui mare iubire l-a dezamăgit teribil pe Andi Constantin. Burlacul de la Antena 1 a recunoscut că acea experiență l-a transformat într-un mod cât se poate de negativ.

„Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta si posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!’, mai spune Andi Constantin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton