Marina Almășan regretă că fiul ei nu și-a luat rămas bun de la tatăl lui, Victor Socaciu: „N-a apucat să-i spună cât de mult îl iubește”

 Ifrim Georgiana
.

Marina Almășan regretă că fiul ei nu și-a luat rămas bun de la tatăl lui, Victor Socaciu. Pe 27 decembrie 2021, artistul s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani. Acesta se afla în spital de o lună, iar starea lui de sănătate s-a degradat treptat. La doi ani de la decesul lui Victor Socaciu, cea de-a treia soție a acestuia a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Marina Almășan și cântărețul de muzică folk au fost căsătoriți timp de 16 ani. Iată declarațiile prezentatoarei TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Soaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani. Cei doi au împreună un copil, pe nume Victoraș, care, în prezent, locuiește în Dubai. În luna Deși artistul și prezentatoarea TV au divorțat în anul 2012, aceștia au rămas în relații apropiate, de dragul fiului pe care îl au împreună. În luna decembrie, s-au împlinit doi ani de când Victor Socaciu s-a stins din viață, iar, cu această ocazie, fosta soție a acestuia a scris câteva rânduri emoționante. Prezentatoarea TV regretă faptul că Victoraș nu a fost înștiințat despre problemele de sănătate ale tatălui său și, astfel, nu a reușit să aibă o ultimă întâlnire cu el.

vic9vic9

Marina Almășan regretă că fiul ei nu și-a luat rămas bun de la tatăl lui, Victor Socaciu. Prezentatoarea TV a susținut că a rămas cu un mare regret și cu multă durere în suflet după trecerea în neființă a cântărețului de muzică folk. Pe contul de Facebook, aceasta a scris câteva rânduri de-a dreptul emoționante.

Citește și: Marina Almășan a primit cel mai frumos cadou de Crăciun în timpul căsniciei cu Victor Socaciu:„A fost emoționant și am descoperit…'

Citește și: De ce a devenit Marina Almășan vegetariană. La ce alimente a renunțat:„Asta e abstinență' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Melinda de la America Express.E mai mică decât Puya cu 10 ani

Citește și: Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu:'Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri'

Marina Almășan regretă că fiul ei nu și-a luat rămas bun de la tatăl lui, Victor Socaciu

Pe rețelele de socializare, Marina Almășan a publicat o imagine cu Victor Socaciu și fiul lor. Prezentatoarea regretă că nu l-a anunțat pe Victoraș despre starea de sănătate în care se afla tatălui lui, având în vedere că tânărul nu a apucat să-și ia rămas bun.

„Astăzi, fix în această zi de 14 ianuarie, acest copil l-ar fi sărbătorit pe acest tată. Și el, și mama lui, și bunicii lui – toți 4, și toți cei care compuneau, cândva, familia lui Victor. Dar… În urma acestui dar… rămâne un mare regret. Regretul celui mic, legat de cel mare: acela că nu i-a fost îngăduit să afle de sfârșitul iminent al părintelui său. Că nu a putut să vină lângă acesta, să-și ia rămas bun și să spună tot ceea ce n-a apucat să-i spună, dar mai ales să-i repete cât de mult îl iubește…', a susținut prezentatoarea TV.

„Victor a murit singur'

Marina Almășan a vorbit despre sfârșitul fostului ei soț. Victor Socaciu nu a reușit să-și petreacă ultimele momente alături de cei dragi, iar acest lucru o frământă și astăzi pe cunoscuta prezentatoare de la TVR.

„Am rămas cu durerea în suflet că plecarea lui Victor Dincolo s-a întâmplat într-o cruntă singurătate, după o comă îndelungată, într-o secție de ATI în care toate eforturile admirabililor medici n-au putut compensa absența alături a unor oameni dragi. Victor a murit singur, deși toată viața a fost fericit să se afle între oameni. (…) Medicii care l-au îngrijit mi-au povestit pe-ndelete despre acest Final, despre groaznica perioadă de comă, petrecută în izolarea strictă a sectiei de ATI…', a scris Marina Almășan.

Ana-Maria Socaciu, mesaj pentru tatăl ei

Pe 14 ianuarie, Victor Socaciu ar fi trebuit să împlinească vârsta de 70 de ani. Cu această ocazie, fiica acestuia, Ana-Maria, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Astăzi ar fi trebuit să fie ziua ta, tata! Se spune că timpul rezolvă totul… dar nu și dorul, mai ales dorul de momentele precum cele de ziua ta când îți spuneam: La mulți ani!

Astăzi urarea aceasta nu își mai are sens fiindcă anii tăi s-au preschimbat în veșnicie, tot ce mi-a mai rămas câte zile am pe pământ este să îți cinstesc Începutul și Sfârșitul vieții tale, o viață trăită pe deplin ca un artist desăvârșit, dedicat întrutotul crezului său artistic, scenei, publicului și muzicii. Astăzi privesc la pozele noastre, ele sunt Tablouri Neatinse de Timp în care încă ne mai putem ține în brațe!', a spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton