Marina Almășan, declarații neașteptate la 5 luni de la moartea lui Victor Socaciu: "Știam că nu va mai trăi o dragoste ca a noastră"

 Dumba Gabriela
.

La 5 luni de la moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan vorbește despre dragostea care a fost între ea și regretatul artist, care a dăinuit chiar și după divorțul lor. Marina Almășan spune că Victor Socaciu i-a confirmat tot timpul, prin semne indirecte, că a iubit-o și după divorț, dragostea dintre ei rămânând unică și irepetabilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. S-au despărțit în 2012, cu scandal, iar în 2016, Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion, ultima lui soție. Marina Almășan spune acum că artistul tot pe ea o iubea cel mai mult și i-a confirmat acest lucru după divorț.

5655-15655-1

Marina Almășan susține că Victor Socaciu a iubit-o și după divorțul lor

Deși recăsătorit după divorțul lor, Victor Socaciu ar fi iubit-o în continuare pe Marina Almășan, potrivit acesteia din urmă. Vedeta TVR se pregătește să lanseze o carte în care a vorbit despre povestea ei de dragoste cu Victor Socaciu și susține că dragostea dintre ei a fost tot timpul puternică și nu s-a stins niciodată, chiar dacă au divorțat.

Volumul „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu' va fi lansat pe 5 mai.

Cartea s-a născut din prăpastia în care m-a adus vestea neașteptată că omul alături de care am fost, la bine și la rău, preț de 16 ani, a plecat dintre noi. În toți acești ani – deși, supărată fiind, am refuzat să mai comunic cu el – eram în sufletul meu liniștită, știind că Victor este undeva, acolo, pe acest pământ.

Știam că o dragoste ca a noastră, el nu va mai putea trăi niciodată și mă bucuram atunci când semne indirecte, venite dinspre el, îmi confirmau acest lucru… Însă orgoliile noastre ne sunt, de cele mai multe ori, vrăjmașul cel mai mare…Cu această cruce îmi voi continua Drumul…„, a declarat Marina Almășan pentru click.ro.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit ce poreclă are Prințesa Charlotte. E adorabilă!

Citește și: Reghe a arătat ecografia fiului său și al Corinei Caciuc. Cum au reacționat fanii:„Frumușel foc

De ce a decis Marina Almășan să scrie o carte despre Victor Socaciu

De carte m-am apucat imediat după ce fiul meu s-a întors de la înmormântarea tatălui său, întristat că nu a fost anunțat că acesta se afla în spital, pentru a-și putea lua rămas bun. Victor nu îi răspunsese la telefon în ultima vreme, însă fiul nostru nu s-a gândit nicio clipă că situația ar putea fi chiar atât de gravă…A aflat direct că tata a murit'.

O atitudine inumană, din partea unor oameni fără suflet…Am decis atunci că Victor jr. merită să afle, din această carte (care îi este dedicată, în anul în care împlinește 25 de ani), în ce familie frumoasă s-a născut și a crescut, ce artist talentat a fost tatăl său și că acesta n-a fost, până la urmă, decât un om precum toți oamenii, cu bune și rele, un om care nu trebuie judecat cu asprime, ci doar înțeles și iubit”, a mai spus Marina Almășan.

Maria Almășan spune că iubirea dintre ea și Victor Socaciu nu a fost una „de fațadă”

În cartea pe care a decis să o scrie după moartea lui Victor Socaciu și cu care ultima soție a artistului nu a fost de acord, Marina Almășan detaliază culisele iubirii dintre ea și fostul soț.

Cartea este o radiografie a unei mari iubiri. Este un omagiu adus acestui sentiment, care ne-a hrănit atâția ani. Iubirea noastră nu a fost doar una declarativă, de fațadă': a fost una care a clădit, în jurul său, lucruri de netăgăduit. Cel mai concret rezultat' este fiul nostru – un tânăr minunat, de care însă tatăl său a fost îndepărtat, cu cruzime.

Au fost apoi proiecte nenumărate, în care am funcționat ca o echipă perfect sudată. Privind înapoi, mă minunez câte lucruri minunate am construit împreună: cântece nenumărate, emisiuni de televiziune, festivaluri, turnee, case, cariere politice…„, spune Marina Almășan.

Marina Almășan crede că se putea face mai mult pentru Victor Socaciu

Întrebată dacă este de părere că se putea face mai mult pentru salvarea lui Victor Socaciu, Marina Almășan confirmă acest lucru.

Întotdeauna se poate face mai mult. Și nu atât pentru salvarea lui, cât pentru a nu se fi ajuns în acel punct. Eu știu bine care era starea sănătății lui Victor și știu că, având de a face cu un om încăpățânat, nu era deloc ușor să-i impui restricții.

Dar mi-am asumat acest rol de Sisif; după operația de transplant, profesorul Lucan mi-a spus verde-n față că numai de mine depinde dacă Victor va mai trăi un an, 10, 20 sau chiar mai mulți. Am luptat ca o leoaică pentru sănătatea lui, deși știu că, în unele momente, poate chiar m-a urât.

Poate de aceea a cochetat', pe furiș, cu persoane care i-au fluturat pe la nas libertatea' și care i-au generat, într-o primă fază, moartea familiei, iar apoi poate chiar …propria moarte„, a mai declarat Marina Almășan în Click!.

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu și i-a fost alături artistului timp de 16 ani, până în 2012. Povestea lor de dragoste a început în 1996, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat atunci pentru a se căsători cu Victor, în acelaşi an. După divorțul cu scandal, Socaciu s-a căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, în 2016.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton