Marilena sare în apărarea lui Albert, propus pentru eliminare la Survivor: "Din cauza invidiei și a frustrării..."

 Dumba Gabriela
.

Marilena, fostă Războinică de la Survivor i-a luat apărarea lui Albert, propus și el pentru eliminare. Fosta concurentă de la Survivor crede că Albert a fost votat să plece acasă din invidie și frustrarea unor coechipieri, nu pentru că este un concurent slab.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marilena a explicat, pentru urmăritorii ei de pe rețelele sociale, că Albert are o perioadă mai grea la Survivor România, însă susține că majoritatea au trecut prin aceste momente în care nu au adus puncte pentru echipa Războinicilor. Cu toate astea, Albert este un concurent puternic și nu merită să fie eliminat pentru un moment de slăbiciune.

albertla-survivor–crop-1618694690albertla-survivor–crop-1618694690

'S-au întors toți împotriva lui Albert, era de așteptat asta. Probabil din cauza invidiei și a frustrării unora de acolo. Într-adevăr, are o perioadă proastă, e și normal, majoritatea am avut-o, dar își va reveni', a spus Marilena despre fostul coleg de competiție.

'Albert merită să rămână în această competiție, a trecut cu brio peste toate jignirile și răutățile celor din jurul lui, are un psihic tare, își dorește cu adevărat să ajungă până în finală. Acum are o perioadă în care a decăzut moral, dar își va reveni cu siguranță! Nu uitați că el este singur acolo și cu toate acestea zâmbește și nu dă în ei fără un motiv bine întemeiat', a mai spus Marilena. 

Citește și: Primele imagini cu Mellina și Cătălin Moroșanu, după ce s-au întors de la Survivor:„Am trăit ca niște animale’

Citește și: Cătălin Moroșanu rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor:'Răutatea m-a tras în jos, psihic!'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor:„Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…’

Albert Oprea, nominalizat la Survivor pentru eliminare

Concurenții din echipa albastră sunt revoltați că Albert Oprea a ieșit pentru șase ori la rând preferatul publicului, deși este un sportiv slab în comparație cu colegii săi.

Albert Oprea intenționează să ia nominalizarea ca pe un avertisment și vrea să reflecteze la tot ce traiește în competiție. El spune că pune prea multă presiune pe el, iar asta îl împiedică să dea randamentul dorit pe trasee.  

„Am mai fost nominalizat. De data aceasta a fost ca o palmă și așa trebuie să o iau. Trebuie cumva să-mi găsesc echilibrul de care spun, altfel deznodământul va fi acela la care se gândește toată lumea. Nu mai pot sta mult aici dacă nu dau randament. O s-o iau ca pe o palmă pentru că trebuie să fac ceva cu mine cât mai repede', a spus Albert, potrivit wowbiz.ro.

Războinicii îi roagă pe fanii Survivor să nu-l mai voteze pe Albert

Sorin Pușcașu susține că cei care îl votează pe Albert oprea sunt în realitate influențați de prietenii acestuia din competiție, care însă au fost eliminați de la Survivor România.

„El e  singur aici pentru că nu știe să se integreze. Eu cred că el este votat de niste oameni care sunt influențați. El nu a fost niciodată favorit până acum șase săptămâni. Dacă ne uităm cine  a ieșit atunci din competiție, sunt oamenii care au format cu el un grup. El este o victimă, pentru că spune că nu s-a integrat în echipă. El nu merită. Publicul care vede ce trebuie  în  competiția  asta  trebuie   ajute oamenii care  merită să  meargă  mai  departe', a declarat Sorin Pușcașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton