Oana Roman și Marius Elisei, primele imagini împreună la 3 luni de la divorț. „Vine, stă cu Isa, nimic de reproșat”

 Mirea Roxana
.

Oana Roman și fiica ei, Isabela, s-au întors recent din vacanța din Egipt. Cel care le-a așteptat la aeroport a fost nimeni altul decât Marius Elisei, fostul soț al Oanei. Acesta le-a încărcat bagajele în mașină, după care le-a dus la vila din Pipera. Marius Elisei nu le-a lăsat la greu nici aici. Tatăl Isabelei le-a ajutat și cu descărcatul bagajelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la finalul lunii ianuarie. Chiar dacă cei doi au hotărât că este mai bine să meargă pe drumuri diferite, asta nu înseamnă că nu se înțeleg foarte bine. Fotoreporterii Click! l-au surprins, luni, pe Marius Elisei făcând un gest foarte frumos pentru fosta sa soție.

În jurul prânzului, Marius Elisei a mers întâi la vila Oanei din Tunari, de unde a luat maşina acesteia. După care, el s-a îndreptat spre aeroportul Henri Coandă. Aici, le-a așteptta pe Oana Roman și pe fiica lor să ajungă din vacanța din Egipt, potrivit click.ro.

3643f2ea-d92e-4830-92e4-253c4929f4c63643f2ea-d92e-4830-92e4-253c4929f4c6

Când cele două și-au făcut apariția, Marius Elisei le-a mers imediat în întâmpinare și s-a comportat exemplar atât față de Isabela, cât și față de Oana Roman.

Cum Oana Roman a sosit în țară cu piciorul bandajat din cauza micului accident suferit în vacanța din Egipt, Marius Elisei a fost atent s-o protejeze pe fosta soție.

Citește și: Oana Roman încă păstrează hainele lui Marius Elisei, la două luni de la divorț!”Ale lui sunt încă aici. De parcă…”

Citește și: Mioara Roman a împlinit 81 de ani.Cum arată după trei săptămâni petrecute în centrul de recuperare de lux

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice.Ce intervenție vrea să-și facă

Citește și: Chris Simion, destăinuiri neașteptate despre lupta cu boala:„Pentru mine cancerul a fost un dar, nu o nenorocire'

Marius Elisei, gest frumos față de Oana Roman 

Marius Elisei s-a ocupat de bagajele pe care Oana Roman și Isabela le aveau. Acesta le-a așezat în portbagaj, s-a asigurat că a închis bine portierele, după care a pornit spre casa Oanei Roman.

În momentul în care au ajuns, Marius Elisei a descărcat bagajele. Ba mai mult, acesta a intrat în casă și a petrecut alături de Oana Roman și fiica lor câteva ore, semn că au avut despre ce să vorbească. Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei au păstrat o relație frumoasă și se înțeleg foarte bine. Cu siguranță, s-au gândit și la binele fiicei lor, Isabela, vrând să nu o încarce pe cea mică cu problemele lor. Oana Roman și Marius Elisei demonstrează că există sprijin reciproc și înțelegere și după divorț. Mai ales, când la mijloc se află un copil.

Vezi mai multe imagini de la întâlnirea dintre Oana Roman și Marius Elisei, aici.

Oana Roman, despre faptul că Marius Elisei o viziează pe Isa

Oana Roman ar fi vrut ca Marius Elisei să le însoțească pe ea și pe Isabela în vacanța din Egipt, însă acesta nu a vrut. Pe de altă parte, Oana Roman nu i-a reproșat fostului soț că nu își face datoria de tată. Ba chiar a spus că acesta vine și petrece timp cu Isabela.

I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină', a precizat Oana Roman la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton