Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la Survivor: „Investiția depășește 50.000 de euro”

 Ifrim Georgiana
.

Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la „Survivor'. Într-un interviu recent, sportivul a declarat că a reușit să-și îndeplinească un vis pe care îl are de mai bine de zece ani. Astfel, în nici două săptămâni, fostul gimnast va avea propria academie de gimnastică, investiția ridicându-se la peste 50.000 de euro. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai cunoscuți gimnaști de la noi din țară. Acesta a fost concurent în emisiunea „Survivor România 2022' și a rezistat aproximativ 15 săptămâni. Se pare că sportivul a încasat un salariu enorm, având în vedere notorietatea dobândită de-a lungul anilor. Recent, acesta a mărturisit că urmează să-și deschidă propria academie de gimnastică din bugetul personal. Marian Drăgulescu a recunoscut că a încercat să atragă investiții de-a lungul anilor, însă nu au fost făcuți pași concreți în acest sens.

marian-10marian-10

Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la „Survivor'. Fostul gimnast a făcut economii pentru a-și vedea visul îndeplinit. Acesta se va ocupa de inițierea și pregătirea pentru performanță a tinerilor talentați.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Marian Drăgulescu iubitei, de ziua ei de naștere:„Sunt fericit că exiști în viața mea'

Citește și: Cum a cunoscut-o Marian Drăgulescu pe iubita lui, Simona:”Ne vedeam zilnic”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite'. A făcut-o pe Mădălina Cafadaru să plângă:„Toți sunt niște idioți și…'

Citește și: Carmen Cojocar a fost eliminată de la Chefi la cuțite. De ce a izbucnit Brigitta în lacrimi:”Mă doare foarte tare că…”

Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la Survivor

Pentru că nu a reuțit să atragă fonduri europene pentru a-și deschide o academie de gimnastică, sportivul a apelat la bugetul propriu. Inaugurarea acesteia va avea loc în aproximativ două săptămâni, pe 16 noiembrie.

„O să-mi deschid o academie de gimnastică, pentru a pregăti copiii pentru performanță. Tot am amânat, să fie vreo zece ani de când am ideea aceasta, ca să aștept fonduri, parteneriate. Dar nu s-a materializat nimic, așa că am apelat la bugetul personal. Am închiriat spațiu, lângă Vitan în sectorul 3. Am făcut investiții, din economiile adunate. Intenționez să inaugurez academia ce-mi va purta numele la mijlocul lui noiembrie, pe data de 16', a declarat Marian Drăgulescu, potrivit playtech.ro.

„M-a dus peste 50.000 de euro'

Deocamdată, sportivul a susținut că investițiile au trecut de suma de 50.000 de euro. Acesta a pus la punct toate detaliile și a stabilit cine va face parte din echipa de antrenori a academiei sale. Spațiul a fost deja închiriat și au fost achiziționate aparatele performante.

„Încă investesc în ea, până acum m-a dus peste 50.000 de euro. Am luat aparate speciale prentru domeniul de activitate pe care vreau să-l desfășor, penru inițiere și pentru pregăirea pentru performanță a celor ce doresc. Academia se va numi Marian Drăgulescu, iar antrenori voi avea foști gimnaști de performanță, colegi mai vechi, cum ar fi Valentin Badea', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la „Survivor'

Se pare că sportivul ar fi încasat cel mai mare salariu la „Survivor România'. Pe lista concurenților, s-au mai aflat și alți sportivi, între care Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului).

Potrivit Cancan, Marian Drăgulescu ar fi încasat suma de 40.000 de euro, după participarea la „Survivor România'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton