Constantin Enceanu se operează la genunchi: „Intervenția trebuia să o fac mai demult, dar...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce operație își face Constantin Enceanu, mâine. Constantin Enceanu va ajunge mâine, 9 noiembrie, pe masa de operație. Celebrul cântăreț de muzică populară va suferi o intervenție la genunchi, una pe care a tot amânat-o. Artistul s-a internat luni, pe data de 7 noiembrie, și va fi operat miercuri, 9 noiembrie, la Spitalul Foișor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce operație își face Constantin Enceanu. Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație de la Spitalul Foișor din Capitală, unde s-a internat luni, 7 noiembrie. Celebrul cântăreț de muzică populară va fi operat la genunchi. Artistul a declarat pentru viva.ro că a tot amânat intervenția de la genunchi până în acest moment, iar miercuri, 9 noiembrie, va suferi, în final, operația respectivă.

constantin-enceanu-altaconstantin-enceanu-alta

Citește și: Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian:„Mi s-a făcut pielea de găină'

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist:”Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Citește și: Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani:”Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”

Citește și: Armin Nicoară a recunoscut că a jucat la pariuri:'Aveam altă mentalitate, altă viață'

Constantin Enceanu se operează la genunchi

Constantin Enceanu va suferi o intervenție chirurgicală la genunchi mâine, 9 noiembrie, la Spitalul Foișor din Capitală. Artistul a tot amânat intervenția, iar acum va fi operat. Pentru acest lucru, celebrul cântăreț de muzică populară s-a internat în spital, încă de luni, 7 noiembrie.

Artistul a stabilit cu medicul să facă intervenția în prima jumătate a lunii noiembrie 2022, când a putut să se mai elibereze de angajamentele muzicale.

'Mâine mă operez. Astăzi este mare sărbătoare. Așa am stabilit cu medicul. Intervenția aceasta la genunchi trebuia să o fac mai demult, dar am avut un program încărcat din punct de vedere artistic', ne-a declarat Constantin Enceanu, în exclusivitate.

Constantin Enceanu nu va putea cânta la spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu nu va putea urca pe scenă la spectacolul organizat și dedicat regretatului solist Petrică Mîțu Stoian. Interpretul a explicat de ce nu va putea urca pe scenă la spectacolul din data de 18 noiembrie la Sala Palatului din București, în memoria bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian, care i-a fost ca un frate.

'I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună. Pentru că eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul… Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum’, a declarat Constantin Enceanu, pentru viva.ro.

Constantin Enceanu a înregistrat o piesă și un videoclip în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie la ATI Reșița, Județul Caraș-Severin, la vârsta de 61 de ani, după ce fusese internat cu sechele post COVID.

Constantin Enceanu a înregistrat o piesă în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. În ziua în care a împlinit vârsta de 58 de ani, intepretul de muzică popușară a anunțat că a înregistrat o melodie, pe care i-a dedicat-o prietenului său, Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021. Piesa se numește „Petre al nostru nu mai cântă’ și rememorează toate stările pe care cei doi prieteni le-au trăit împreună pe scenă.

Recent, Constantin Enceanu a filmat videoclipul piesei, mărturisind că a avut parte de momente paranormale. Celebrul interpret și-a dorit ca totul să iasă perfect și a filmat videoclipul în comuna natală a lui Petrică Mîțu Stoian. Enceanu a declarat că aceste întâmplări i-au dat fiori pe șira spinării.

Enceanu a avut parte de o întâmplare stranie atunci când a filmat la morile de apă, la intrare în Izverna, de trei ori. La ultima strofă, de fiecare dată s-a auzit un vuiet al pădurii. Conform spuselor lui, se forma mereu un curent și artistului i s-a făcut pielea de găină. Interpretul este de părere că a fost o legătură cu lumea de dincolo, altfel nu își explică fenomenul din timpul filmăriii celei de a patra strofe a melodiei pentru Mîțu Stoian.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton