Marian Drăgulescu a investit 50.000 de euro în academia de gimnastică: „Am deja 150 de copii. Am mers prin...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum și-a promovat Marian Drăgulescu academia de gimnastică. La sfârșitul lunii noiembrie, fostul gimnast de talie mondială și-a văzut visul devenind realitate. Acesta a deschis porțile propriei academii de gimnastică și susține că a reușit să aducă în sală aproximativ 150 de tineri. Pentru că nu a reușit să acceseze fonduri europene, Marian Drăgulescu  a apelat la fondurile personale. Iată cum îi merge afacerea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a investit 50.000 de euro în academia de gimnastică. Cu banii strânși de pe urma competițiilor sportive și a participării la „Surivor România' 2022, antrenorul a reușit să-și îndeplinească un vis pe care îl are de mai bine de 10 ani. Investiția totală se ridică la suma de 50.000 de euro și se pare că proaspătul antreprenor va face profit mai repede decât se așteaptă, căci afacerea sa este un real succes. Până acum, aproximativ 150 de copii se antrenează la academia lui Marian Drăgulescu. Acesta a recunoscut că și-a promovat intens afacerea și a mers personal în școli și grădinițe.

ma-10-1ma-10-1

Cum și-a promovat Marian Drăgulescu academia de gimnastică. Timp de zece ani, fostul concurent de la „Survivor' a încercat să atragă investiții pentru a pune bazele acestei afaceri. În prezent, sportivul se ocupă de inițierea și pregătirea pentru performanță a tinerilor talentați, alături de alți colegi de breaslă, precum Valentin Badea.

Citește și: Marian Drăgulescu, când a aflat că fosta lui soție, Larisa Drăgulescu, a divorțat, iar: „Ce-aș mai…”

Citește și: Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la Survivor: „Investiția depășește 50.000 de euro'

Citește și: „Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Citește și: „Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin'. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

Marian Drăgulescu a investit 50.000 de euro în academia de gimnastică

Marian Drăgulescu și-a promovat intens academia de gimnastică. Pe lângă promovarea pe rețelele de socializare, antrenorul a fost personal în școli și grădinițe, însă eforturile lui nu se opresc aici.

„Am fost prin cinci școli, și-n grădinițe. Am fost personal. Am ținut și ore de sport cu copiii. Noi suntem peste tot, avem și site, mergem și prin școli. Am întâlnire cu câțiva antrenori, pentru că mai avem nevoie', a susținut acesta, potrivit impact.ro.

Întrebat dacă ar participa la alt reality show, acesta a răspuns ferm: „Nu mai plec nicieri, pentru că am treabă'.

„Am deja 150 de copii'

Ultimele luni au fost pline de schimbări pentru fostul gimnast de talie mondială. Academia deschisă recent îi merge foarte bine și s-a mutat la casă nouă alături de partenera lui, Simona. Mai mult, acesta are planuri de căsătorie și speră să devină tată pentru a treia oară.

„Am deja 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Avem mai multe fetițe decât băieței. Sunt copii care practică și alte sporturi, gen dansuri, karate, care doresc să învețe și anumite elemente din gimnastică. Și unde pot să le învețe cel mai bine, decât la noi la academie',a adăugat sportiul, potrivit sursei citate.

Fiul acestuia a renunțat la gimnastică

Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, i-a călcat pe urme tatălui său o bună bucată de vreme. Ei bine, tânărul a renunțat la gimnastică, căci și-a descoperit o nouă vocație – muzica. Adolscentul este pe cale să-ți înființeze o trupă, iar un singur membru lipsește pentru a completa echipa.

Mai trebuie să găsească un toboșar și își face trupă. Momentan vor cânta cover-uri, dar apoi au nevoie de un compozitor care să le facă și piesele lor. El studiază chitara, deja, de un an de zile', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton