Cum au reacționat copiii Mihaelei Cernea, după ce tatăl lor, Constantin Craioveanu, s-a recăsătorit: „Orice zic se interpretează”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au reacționat copiii Mihaelei Cernea, după ce tatăl lor, Constantin Craioveanu, s-a recăsătorit. Artista Mihaela Cernea și pictorul Constantin Craioveanu au divorțat în 2022, după o căsnicie de 21 de ani. Deși separea nu a fost lipsită de scandal, foștii soți au reușit să facă pace, de dragul celor doi copii. Fostul partener de viață al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la doar trei luni după separea de artistă. Iată cum fac față copii Mihaelei Cernea situației actuale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum au reacționat copiii Mihaelei Cernea, după ce tatăl lor, Constantin Craioveanu, s-a recăsătorit. Fosta solistă de la Class, Mihaela Cernea, 46 de ani, și Constantin Craioveanu au divorțat după 21 de ani împreună. Aceștia au împreună doi copii adolescenți, Leon (17 ani) și Leia (14 ani). La doar trei luni de la despărțirea de mama copiilor săi, Constantin Craioveanu a anunțat că și-a găsit o nouă soție, alături de care vrea să-și întemeieze o familie. Mihaela Cernea a declarat, recent, că, din fericire, copii sunt împăcați cu situația actuală.

index-11-1index-11-1

Cum au reacționat copiii Mihaelei Cernea, după ce tatăl lor, Constantin Craioveanu, s-a recăsătorit

Mihaela Cenea și Constantin Craioveanu au trăit o poveste de dragoste vreme de 21 de ani, care însă nu a fost lipsită de neînțelegeri, așa cum se întâmplă, până la urmă, în orice căsnicie. Cei doi au ajuns însă la punctul în care au realizat totuși că nu mai puteau continua împreună, așa că au decis să divorțeze. Mihaela Cernea a mărturisit, recent, că copii ei cu Constantin Craioveanu, nu suferă din cauza divorțului și a dat de înțeles că adolescenții au înțeles situația.

Citește și: Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată, după ce a divorțat de Mihaela Cernea și s-a recăsătorit: „Vrem să ne mărim familia, vreo zece copii'

Citește și: În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț: „Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm”

Copiii sunt bine, fericiți, nu suferă, nu sunt afectați de nimic, le este bine. Totul este bine! Nu vreau să dau declaratii despre sotia actuală a fostului meu soț, pentru că orice zic se interpretează', a declarat pentru Click!, Mihaela Cernea.

Constantin Craioveanu s-a recăsătorit cu o tânără, pe nume Ada

Constantin Craioveanu a luat prin surprindere pe toată lumea, când, la doar trei luni de la divorțul de Mihaela Cernea, a anunțat că s-a recăsătorit. Fostul soț al Mihaelei Cernea a făcut anunțul de Sf. Vasile, în prima zi a noului an. Noua parteneră a lui Craioveanu se numește Ada.

Azi 1.01.23 de ziua Sfântul Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie, cu doi copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea că nu poți fi sclav la doi stăpâni. Am ales acest drum: bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa, și-i mulțumesc părintelui meu, Arsenie Boca, și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim la mulți ani', scria Costin, în prima zi a acestui an, pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton