Maria Menounos s-a logodit cu bărbatul pe care îl iubeşte de 19 ani

 Florentina Liutic
.

Maria Menounos a avut parte de surpriza vieţii sale, actriţa fiind cerută în căsătorie după 19 ani de relaţie cu Kevin Undergaro.

 

Acesta s-a hotărât să facă acest pas în timp ce Maria era invitată la emisiunea radio a lui Howard Stern pentru a vorbi despre cartea sa de reţete, „The EveryGirl’s Guide to Cooking'.

 

Actriţa în vârstă de 37 de ani a vorbit şi despre relaţia sa de lungă durată,  fiind convinsă că ea şi Kevin vor fi împreună pentru toată viaţa, în ciuda unor probleme pe care le-au avut in trecut.

 

„Este atât de emoţionant să te ascult povestind prin ce am trecut împreună… Acum vreau să te întreb ceva. Vrei să faci din mine cel mai fericit om din lume şi să te căsătoreşti cu mine?', i-a spus Kevin în timp ce a îngenunchiat oferindu-i un superb inel.

 

Şocată de această propunere, Maria a vrut să ştie dacă este o glumă, iar Kevin a asigurat-o că nu glumeşte pe acest subiect.

 

Actriţa a acceptat propunerea sub privirile părinţilor săi, care au fost, în sfârşit, de acord cu această poveste de dragoste a fiicei lor, după ce iniţial tatăl său nu a primit prea bine această relaţie, deoarece Kevin nu este ortodox.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton