Hilaria şi Alec Baldwin vor fi părinţi pentru a 3-a oară

 Florentina Liutic
.

La 9 luni după ce Hilaria (32 de ani)  l-a adus pe lume pe Rafael, cel de-al doilea copil al ei şi al actorului Alec Baldwin (57 de ani), aceasta este din nou însărcinată.

 

Hilaria a anunţat vestea pe Instagram unde a postat o fotografie în care se sărută cu soţul ei în mijlocul oraşului in timp ce in brate tine un ursulet bleu.

 

Ireland, Carmen, Rafael, Alec şi cu mine suntem fericiţi să vă anunţam că familia noastră se va mări. Un băieţel se va naşte în această toamnă.', a scris ea.

 

Hilaria şi Alec Baldwin au deja 2 copii, o fetiţă, Carmen, născută în 2013 şi un băieţel, Rafael, care va împlini 1 an anul acesta, iar Alec Baldwin mai are o fiică, Carmen, din căsătoria cu Kim Basinger.

 

La fel ca şi la celelalte sarcini, Hilaria, instructoare de yoga, continuă să practice yoga, indiferent de locul în care se află, în oraş, la o şedinţa foto sau în propria bucătărie.

 

Foto: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton