Maria Dragomiroiu, secretul fericirii după 30 de ani de căsnicie: "L-am ținut în probă patru ani"

 Dumba Gabriela
.

Maria Dragomiroiu este căsătorită de 30 de ani și la fel de fericită ca-n prima zi alături de soțul ei, Bebe. Artista de muzică populară susține că unul dintre secretele fericirii pe termen lung este să alegi un om în funcție de sufletul lui, nu după cum arată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu a simțit dragostea adevărată abia la a doua căsătorie. Pe cât de bun este omul alături de care trăiește de 30 de ani, pe atât de rău a fost primul său soț. Maria spune că a trecut printr-un adevărat coșmar alături de primul bărbat, care o bătea și o chinuia, însă Bebe a șters cu buretele toată durerea de până atunci.

1Maria-Dragomiroiu1Maria-Dragomiroiu

Pentru că învățase să sufle și în iaurt după ce s-a fript cu ciorbă, Mariei Dragomiroiu i-a luat patru ani să aibă din nou încredere într-un bărbat și în dragostea adevărată. Pe actualul soț spune că l-a ținut în șah timp de patru ani până i-a acceptat cererea în căsătorie, situație neobișnuită pentru lumea de acum 30 de ani.

Artista de muzică populară spune că secretul succesului în căsnicia ei pare să fi fost criteriul în funcție de care și-a ales soțul. Îndrăgita artista spune că pentru ea cel mai important a fost și este sufletul, iar atracția fizică a ocupat un loc secund.

Cred că așa a fost destinul nostru să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele. Pt mine toată viața a fost sufletul, apoi atracția fizică. Așa trebuie să fie când vrei să ai o familie frumoasă. Mereu sunt probleme, dar trebuie să știi să gestionezi totul', a spus Maria Dragomiroiu potrivit Spynews.ro.

La rândul său, soțul artistei spune că s-a îndrăgostit la prima vedere de Maria și, după 30 de ani, o iubește la fel de mult.

„Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran, a fost dragoste la prima vedere. Și când am revăzut-o, am zis că ea este femeia visurilor mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale. Ea este care lasă de la ea mereu, că-i place armonia, cu toate că eu îi spun că e bine să mai avem și discuții contradictorii', a spus soțul Mariei Dragomiroiu.

Citește și:

Citește și: Pepe și Raluca, război total pe avere!De ce au ajuns din nou la Tribunal

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.Au fost în vizită la părinții lui

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:„Nu se poate neglija suma/ EXCLUSIV

Cu primul soț, Maria Dragomiroiu a trăit un calvar

În tinerețe, Maria Dragomiroiu a fost victima unui bărbat abuzator, bărbat alături de care se vedea îmbătrânind și căruia i-a dăruit doi copii. După ani de zile, artista, care în a doua căsnicie, ce durează de mai bine de 30 de ani, și-a găsit în sfârșit liniștea, a avut curajul de a vorbi deschis despre asta, mărturisile sale fiind de-a dreptul terifiante.

Maria Dragomiroiu a povestit cum fostul ei soț, cu acceptul deplin al mamei lui, a bătut-o în plină stradă, fără să țină cont de nimeni și de nimic, sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea.

Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!', s-a confesat Maria Dragomiroiu anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton