De ce și-au amânat Maria Constantin și Robert Stoica nunta: "Nu aș putea să..."

 Dumba Gabriela
.

Maria Constantin și Robert Stoica nu se mai căsătoresc, însă decizia nu este definitivă, ci doar una adaptată condițiilor momentului. Astfel, nunta a fost amânată și nu anulată, iar cântăreața de muzică populară spune că rămâne în picioare decizia ei de a se mărita cu Robert.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii Mariei Constantin așteptau cu nerăbădare să o vadă pe artistă, din nou, în rochie de mireasă, dar aceasta a anunțat că nu va mai avea loc nici o nuntă prea curând. De vină sunt restricțiile impuse de autorități și Maria nu a avut de ales decât să lase nunta pentru vremuri viitoare ceva mai libere, când se va putea distra alături de sute de invitați.

eqweweqwew

Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată, este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit!”, a declarat Maria Constantin, pentru click.ro.

Maria Constantin a mai fost măritată de două ori

Maria Constantin are deja două căsătorii la activ, însă de fiecare dintre soți s-a despărțit cu mare scandal. A rămas, totuși, optimistă și trage speranțe că a treia căsnicie va fi cu noroc.

Nu a fost dorința mea acerbă de a avea un trecut tumultuos. Mi-am dorit, pur și simplu, o familie. Dacă nu a fost să fie, asta este. Eu, în sfârșit, mi-am găsit liniștea aia pe care o căutam. Sper că a treia oară să fie cu noroc!

Eu am pus punct de fiecare dată pentru că nu mă mai simțeam ok. Nu mă interesează că mă judecă lumea. Lumea nu-mi achită mie facturile lună de lună. Trecutul este trecut, prezentul este prezent', a mai spus artista.

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite.El și Sabina au o relație la distanță

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Citește și: Ce avere avea Dan Petrescu, afaceristul mort în accidentul aviatic din Milano.Era unul dintre cei mai bogați români!

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica sunt într-o relație de aproximativ doi ani. Cei doi parteneri s-au cunoscut la un eveniment și s-au plăcut pe loc.

Încă din primul moment, Maria Constantin a fost atrasă imediat de fizicul lui și a vrut să afle cât mai rapid cine e, iar la scurt timp a intrat în vorbă cu el. Mai mult spune că atracția a fost reciprocă, însă tânărul fiind mai timid nu a făcut primul pas gândindu-se că nu se va uita vedeta TV la el.

La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit', a spus, recent, Maria Constantin.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult’, a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton