Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima apariție împreună după zvonurile despre divorț! Imaginile postate de impresară

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai îndrăgostiți ca niciodată. Este bine cunoscut faptul că sexy impresara își expune dragostea pe care o simte pentru Reghe de fiecare dată când are ocazia. Recent, aceasta a postat un videoclip care a atras imediat atenția curioșilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Aceștia au intrat în atenția presei când Reghe a anunțat că va divorța de impresară. Anamaria nu a confirmat niciodată spusele soțului ei, ba dimpotrivă, și-a arătat iubirea față de acesta de fiecare dată când a avut ocazia.

WhatsApp-Image-2021-10-04-at-14.07.34WhatsApp-Image-2021-10-04-at-14.07.34

De această dată, aceasta a postat un videoclip în care apare alături de soțul ei. Acesta reflectă perfect iubirea pe care o simt unul față de celălalt. Acest gest făcut de impresară dovedește că în căsnicia lor nu există probleme.

Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului.Cu cine s-a fotografiat

Citește și: Bianca Drăgușanu a lipsit de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău!Ce făcea în acest timp

Citește și: Primele ipoteze în cazul prăbușirii avionului pilotat de Dan Petrescu.Cauzele accidentului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai îndrăgostiți ca niciodată

Recent, impresara a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care apare alături de soțul ei. Cei doi își zâmbesc unul celuilalt și își aruncă priviri pline de pasiune, dovadă că iubirea lor este mai puternică acum ca niciodată! Imaginile i-au luat prin surprindere pe internauți, marcând prima apariție împreună într-un club, de când au apărut zvonurile despre divorț.

Chiar dacă de-a lungul timpului s-a presupus că vor divorța, Anamaria Prodan a contestat mereu aceste informații. Ea a postat nenumărate poze și mesaje în care își arată dragostea față de Laurențiu Reghecampf.

„Suntem un cuplu unic în lume'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu foarte controversat. În timp ce antreprenorul anunță că va divorța, impresara susține contrariul. Aceasta a oferit un interviu pentru Antena Stars în cadrul căruia a susținut că între ei nu există probleme.

„Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani…', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton