Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

 Stamen Diana
.

Maria Constantin a făcut dezvăluiri uluitoare la aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader și a povestit cum a fost bătută și înșelată de acesta. Artista a preferat să păstrăze tăcerea până acum și nimeni nu și-a imaginat prin ce a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader, Maria Constantin a mărturisit că a fost bătută și înșelată de acesta. Vedeta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit prin ce a trecut în căsnicia ei cu fostul soț al Gabrielei Cristea.

Maria Constantin și Marcel Toader (2)Maria Constantin și Marcel Toader (2)

În 2017, Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat cu mare scandal, însă el a fost cel care a acuzat-o de diverse lucruri, în timp ce vedeta a preferat să păstreze tăcerea. Artista a declarat că în căsnicia lor au existat multe probleme, iar ea i-a iertat multe infidelități fostului ei soț. Maria Costantin a recunoscut că a fost bătută și înșelată de Marcel Toader, iar când agresiunile fizice au început, ea a decis să pună punt mariajului.

'Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus… mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.', a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Citește și: Fiul lui Marcel Toader a vândut apartamentul din București pentru a scăpa de datorii! A avut de returnat 150.000 de euro de pe urma tatălui său

Citește și: Maria Constantin și noul iubit s-au mutat împreună. Cântăreața a spus adevărul despre el: „A mai fost căsătorit'

Citește și: Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț, Ciprian Tapota. Cum au fost surprinși cei doi, în prezența fiului lor

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Maria Constantin s-a gândit chiar la moarte, după scandalul cu Marcel Toader

Interpreta de muzică populară a fost atât de afectată de tot ce s-a întâmplat încât s-a gândit chiar la moarte. Marcel Toader a ieșit la televizor la vremea respectivă și a făcut dezvăluiri care au determinat-o pe Maria Constantin să se gândească să-și ia viața, pentru a scăpa de tot ce se întâmpla în jurul ei.

'În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta. Toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea… Eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc. Am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate.', a mai declarat Maria Constantin.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton