Instanța a decis totul despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

 Stamen Diana
.

Instanța a decis despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău, iar Claudia Pătrășcanu nu va fi mulțumită deloc. Războiul dintre artistă și afacerist este departe de a se termina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Veste deloc bună pentru Claudia Pătrășcanu, după ce instanța a respins cererea formulată pentru a-i interzice lui Gabi Bădălău să-și viziteze cei doi băieței. Așdadar, judecătorii au considerat cererea ca fiind nefondată, iar afaceristul nu ar avea de ce să mai facă testul antidrog.

Claudia-Pătrășcanu-și-Gabi-Bădălău-5Claudia-Pătrășcanu-și-Gabi-Bădălău-5

Instanța 'respinge ca inadmisibilă cererea având ca obiect asigurare de dovezi privind reclamanta Bădălău Claudia Mariana', se arată în documentul prezentat la Xtra Night Show. Claudia Pătrășcanu poate face apel în următoarele cinci zile, pentru că decizia nu este una defintivă. Gabi Bădălău este cel care a făcut public documentul.

Deși toate testele au ieșit negative până acum și nu mai este obligat să facă altele, Gabi Bădălău este dispus să facă orice test, însă Claudia Pătrășcanu să fie de acord să-i dea copiii să plece într-o vacanță.

Astăzi, afaceristul va trebui să meargă să-și ia băieții de la fosta soție, fiind rândul său să stea cu băieții în weekend.

Citește și: Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe mama ei. Ce acuzații le aduce și ce a cerut în instanță

Citește și: Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor grave făcute de Claudia Pătrășcanu: 'Minte cu o nerușinare și un teatru…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă! Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: 'Nu sunt homosexual'

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că se droghează

După acuzațiile fostei sale soții, Gabi Bădălău a pus punct speculațiilor. Fostul partener al Claudiei Pătrășcanu a trimis rezultatul testului antidrog în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos.

Din documentul eliberat de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici' (INML) din București reiese că Gabi Bădălău este negativ la analizele realizate pe baza probelor de sânge și urină.

Claudia Pătrășcanu a solicitat testul din analiza firului de păr, însă procedura s-ar realiza numai în străinătate. În plus, fostul partener susține că testul din urină ar fi la fel de concludent.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton