Maria Constantin a amânat pregătirile pentru nuntă: „Nu va fi un eveniment foarte mare”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Constantin a amânat pregătirile pentru nuntă. Frumoasa artistă și logodnicul ei, Robert Stoica, formează un cuplu de aproximativ trei ani. În vara anului 2022, partenerul acesteia a cerut-o în căsătorie, chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea „Spash! Vedete la apă'. De când i-a fost adresată marea întrebare, cântăreața de muzică populară a început să se gândească la nuntă, susținând că și-ar fi ales rochia de mireasă de câțiva ani. Acum, blondina spune că a pus pe pauză pregătirile pentru ziua cea mare, căci are alte planuri cu partenerul ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin și Robert Stoica plănuiesc să se căsătorească anul acesta. Pentru a participa la Survivor România 2023, artista și-a anulat vacanța din Zanzibar. Solista de muzică populară este prima concurentă nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană, ca urmare a voturilor celor de acasă. Întoarsă în România, frumoasa cântăreață susține că nu se grăbește să revină asupra planurilor de nuntă, anunțând că evenimentul va fi unul restrâns. Artista și-a ales modelul rochiei de mireasă, iar responsabil de crearea acesteia este bunul ei prieten, Florin Burescu.

ma-9ma-9

Maria Constantin a amânat pregătirile pentru nuntă. Solista a petrecut numai o săptămână în Republica Dominicană, fiind eliminată ca urmare a voturilor telespectatorilor. Întoarsă acasă, fosta concurentă de la „Survivor' a decis să se răsfețe puțin, așa a plecat într-o vacanță binemeritată cu logodnicul ei, Robert Stoica.

Citește și: „Semeni perfect cu Dragușanca'. Ce schimbare radicală de look și-a făcut Maria Constantin, după Survivor

Citește și: Cum se înțelege Maria Constantin cu foștii ei socri, cei care s-au ocupat de creșterea fiului său: 'Băiatul meu este…'

Citește și: Cum arată fetița cuplului Flick – Denisa Filcea. Prima imagine: „Îți prezint azi lumea mea. Eva Maria”

Citește și: Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „A ales să plece și a fost înlocuită…”

Maria Constantin a amânat pregătirile pentru nuntă

În aceste momente, Maria Constantin și Robert Stoica se află în Zanzibar. Cei doi au decis să-și dedice câteva momente de relaxare, așa că au pus pregătirile de nuntă pe pauză. În orice caz, cântăreața de muzică populară a anunțat că evenimentul va fi unul destul de restrâns, așa că nu va fi prea solicitată cu organizarea acestuia.

„O să începem și noi să ne organizăm pentru că deocamdată nu am pus mai nimic la punct, dar o să ne mobilizăm și vom începe să plănuim totul. Cel mai probabil din februarie vom pleca într-o vacanță și ulterior, după ce ne vom întoarce o să ne organizăm și pentru pregătirea nunții. Știți că nu va fi un eveniment foarte mare', a declarat Maria Constantin, potrivit wowbiz.ro.

„Am ales modelul de multă vreme, înainte să fiu cerută în căsătorie'

Încă dinainte de logodnă, Maria Constantin avea o idee despre cum cum va arăta rochia ei de mireasă. Potrivit spuselor acesteia, vestimentația va fi în concordanță cu tematica nunții, respectiv „garden party'.

„Modelul este ales de multă vreme. Eu am discutat cu Florin Burescu, cel care o să îmi creeze rochia și am văzut un model care mi-ar plăcea, cu mici modificări. Am ales modelul de multă vreme, înainte să fiu cerută în căsătorie.

Am văzut modelul și nici nu eram în relație atunci, dar am zis că dacă mă voi mai mărita vreodată cam așa va arăta rochia de mireasă și până acum nu mi-am schimbat modelul din cap. O să fie o rochie tip sirenă, dar spre garden party pentru că așa va fi petrecerea. Trebuie să fie ceva mai lejer', a mai povestit Maria Constantin.

„Se pierde foarte mult timp pentru aceste tradiții'

Artista de muzică populară susține că nu va respecta tradițiile populare la nunta ei, căci își dorește ca evenimentul să fie organizat cât mai eficient. Astfel, cununia cuvilă și cea religioasă vor fi organizate în aceeași zi, iar ulterior va avea loc petrecerea de nuntă.

„Ar fi un pic imposibil de respectat aceste lucruri. Nu că nu mi-aș dori, dar se pierde foarte mult timp pentru aceste tradiții plus că nouă invitații ne vor veni de la Târgul Joi, din Oltenia, din Argeș, de la Constanța și o să fie destul de greu să facem aceste lucruri în București, dat fiind faptul că este destul de aglomerat și nu ne-am încadra să facem toate astea.

Cununia civilă și cununia religioasă vor avea loc într-o altă zi, iar în ziua respectivă când va fi evenimentul atunci va fi strict petrecerea pentru că mie îmi cam place să dorm și nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap, vreau să fiu în formă până la 5-6 dimineața și atunci trebuie să mă odihnesc', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton