Stephan Pelger suferă de depresie și nu poate dormi fără să ia pastile: „Sunt foarte toxice”

 Ifrim Georgiana
.

Stephan Pelger nu poate dormi fără să ia pastile. Recent, creatorul de modă a dezvăluit faptul că suferă de insomnie cronică și urmează un tratament medicamentos de cinci ani. În 2018, aceasta a fost bătut cu bestialitate la Cannes, iar amintirea tragicului incident îl urmărește și astăzi. Stephan Pelger va intra într-un program de dezintoxicare, mărturisind că a pierdut „controlul' asupra vieții sale. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De aproape cinci ani, Stephan Pelger se confruntă cu depresia și insomniile. Problemele celebrului creator de modă ar fi început din 2018, atunci când a fost bătut crunt și deposedat de bunuri de două femei. La acea vreme, acesta a publicat şi o fotografie cu chipul lui tumefiat după agresiunile fizice la care a fost supus. În cadrul unei emisiuni televizate, Stephan Pelger a mărturisit că nu poate dormi fără să ia pastile, deși este conștient că pilulele sunt toxice și creează dependență.

st-9st-9

Stephan Pelger nu poate dormi fără să ia pastile. Pe lângă depresie, creatorul de modă a mărturisit că substanțele interzise îl fac să piardă controlul asupra vieții sale. Deși are parte de sprijinul prietenilor apropiați, acesta a mărturisit că va apela la ajutorul specialiștilor și se va înscrie într-un  program de dezintoxicare.

Citește și: Stephan Pelger comentează ţinutele de la VIVA! Party 2018:”Am văzut puţine naşe, puţine sarmale”

Citește și: Stephan Pelger merge la Cannes!Cum s-a pregătit înainte de marele eveniment și ce sfaturi de stil le dă femeilor

Citește și: 'Am început să amețesc foarte tare, tremuram, nu puteam să…'. Pufeh de la America Express a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea”.Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Stephan Pelger suferă de depresie și nu poate dormi fără să ia pastile

De când a fost bătut cu bestialitate la Cannes, creatorul de modă suferă de insomnie cronică și este nevoit să ia pastile pentru a se putea odihni. Stephan Pelger a recunoscut că a dezvoltat o dependență pentru somnifere, deși este conștient de efectele secundare ale acestora.

Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor', a dezvăluit Stephen Pelger la Xtra Night Show.

„Mă internez mâine la dezintoxicare'

De 10 ani, Stephan Pelger suferă de depresie și nu a observat îmbunătățiri, deși a apelat la ajutor specializat. Creatorul de modă a recunoscut că are și probleme legate de consumul de substanțe interzise, motiv pentru care se va înscrie într-un program de dezintoxicare.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare', a adăugat Pelger.

Stephan Pelger, bătut cu bestialitate la Cannes

În anul 2018, creatorul de modă a trecut printr-un eveniment cumplit. Acesta a fost bătut și jefuit de două femei la Cannes, susținând că ar fi fost vorba de o „tentativă de omor'.

„Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras în ea și au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine și voi fi speriat! După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital și mi-au fost puse câteva copci în zona capului', susținea creatorul de modă, în urmp cu 5 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton