Maria Cârneci, devastată de durere, la 3 ani de la moartea soțului: „Lui nu i-ar fi plăcut să fiu tristă. Era un om care...”

 Miniosu Alexandra
.

Maria Cârneci e în continuare devastată de durere, la aproape 3 ani de la moartea soțului. Artista și Romulus Petrescu au trăit o poveste de iubire extraordinară și și-au fost alături, la bine și la greu, timp de 40 de ani. Pierderea bărbatului, pe care ea îl alinta Giani, a afectat-o puternic pe cântăreață. În ciuda suferinței, încearcă totuși să-și păstreze zâmbetul pe buze, pentru că lui nu i-ar fi plăcut niciodată să o vadă tristă. Iată cine îi este alături vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maria Cârneci e și acum devastată de durere, la aproape 3 ani de la moartea soțului. Romulus Petrescu, cel care i-a fost partener de viață timp de patru decenii, a murit pe 25 noiembrie 2019. De atunci, orice ar face, cântăreața nu-și mai revine. Deși încearcă să rămână puternică, golul lăsat de pierderea lui în sufletul ei nu va fi niciodată acoperit.

maria-carneci-1-1maria-carneci-1-1

Maria Cârneci a trecut prin clipe cutremurătoare în 2019. Atunci, pe data de 25 noiembrie, soțul ei, Romulus Petrescu, s-a stins din viață. Bărbatul a murit pe patul de spital, după ce, din păcate, a fost răpus de cancerul de colon. De atunci, artista a rămas văduvă, iar singurii care-i mai aduc acum zâmbetul pe buze sunt prietenii și rudele sale.

Citește și: Maria Cârneci a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV. Cine este femeia care i-a schimbat viața:„Nu aveam bani să-mi iau niciun corn'

Citește și: Maria Cârneci, luată prin surprindere de ziua ei, după ce Laurette a întrebat-o despre Ion Țiriac:„Vrei să mă bagi în gura lupului'

Citește și: Florin Pastramă are acces total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț:„Eu iau încasările'

Citește și: Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin.Cum o cheamă, în realitate, pe fosta prezentatoare TV

Maria Cârneci, devastată de durere, la 3 ani de la moartea soțului

De curând, Maria Cârneci a fost invitată la Exclusiv Vip, de la Prima TV. În cadrul emisiunii, artista și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a vorbit public despre tristețea pe care o simte și acum, după moartea soțului. Încearcă totuși să rămână puternică, pentru că lui i-ar fi plăcut să o vadă fericită.

„Încerc să fac bine. Nu e ușor, pentru că golul acesta lăsat, cum știi și tu și știu și cei care ne privesc, cred că nu va dispărea niciodată.

Dar, cu ajutorul prietenilor, familiei, cele mici, pentru că sunt lumina ochilor mei, nepoțelele, încerc să nu pun la suflet chiar tot. Încerc să mă bucur și, cred eu, de undeva, de acolo, dintr-o stea, îmi dă putere și Giani. I-ar fi plăcut să nu mă vadă niciodată tristă, și nu eram niciodată tristă, pentru că eu eram cu toate nebuniile, cu bancuri, cu manțocării, cu toate întâmplările, dar, simt eu așa, că nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună', a spus Maria Cârneci.

„Nu i-ar fi plăcut lui să fiu tristă'

Printre altele, Maria Cârneci a dezvăluit cum și ce o ajută să se adune, pentru a putea merge mai departe în viață. Conform spuselor ei, are noroc de niște prieteni buni și de o familie minunată. A spus despre regretatul ei soț că era un om care se bucura pentru orice reușită a ei și de fiecare prietenie.

„Mai ies cu prietenii, ne mai vedem, mai bem o cafea împreună, mai povestim. Nu e vorba că uiți, că asta nu mai poți să o uiți niciodată, dar, pentru moment, treci mai ușor peste. Cristi, îl cunoști foarte bine pe el. Era un om care se bucura de fiecare reușită de-a mea, se bucura de fiecare prietenie, de fiecare prieten al meu.

Cum să spun, lipsurile astea eu le simt. Însă le păstrez pentru mine și sunt convinsă că niciodată, în veci, nu i-ar fi plăcut lui să fiu tristă sau să nu mențin tonusul, la evenimente, la emisiuni. Pentru că tu știi, la tine în emisiune am vorbit toate nebuniile și toate bancurile și cred că și de la el vine un pic de putere, un pic de ușurință cu care să pot să merg mai departe', a adăugat ea.

Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după moartea soțului

La câteva luni după ce soțul ei s-a stins din viață, marea artistă a hotărât să facă o schimbare, pentru a arăta bine în fața publicului. Așadar, Maria Cârneci a decis să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

După ce și-a șters lacrimile, Maria Cârneci a decis să revină la fel de puternică în fața spectatorilor, să le cânte și să-i încânte. Pentru că-și respectă enorm publicul și dorește să afișeze mereu o imagine impecabilă, aceasta s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni.

„Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public. Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență după atâtea luni de plâns', scria Maria Cârneci pe rețelele de socializare, la acea vreme.

Ce sfat i-a dat Irina Loghin

Tot atunci, Maria Cârneci dezvăluia că Irina Loghin a fost cea care a inspirat-o să apeleze la trucurile estetice. Cele două interprete de muzică populară sunt bune prietene.

„Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg', mărturisea solista, potrivit Spynews.

Sursă foto: Facebook, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton