Maria Andria a pierdut sarcina! Cântăreața este devastată: "Sufletul doare foarte tare!"

 Dumba Gabriela
.

Cântăreața Maria Andria a pierdut sarcina și este devastată de durere. Artista își dorea de foarte mult timp un copil și era în culmea fericirii când a aflat că va fi mamă, mai ales că șansele de a rămâne gravidă pe care naturală erau foarte mici. Din păcate pentru ea, n-a fost să fie și Maria Andria a făcut declarații sfâșietoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Andria a fost foarte surprinsă când a aflat că este însărcinată pentru că anumite probleme de sănătate pe care le-a avut în trecut făceau imposibilă o sarcină pe care naturală. Miracolul se produsese, însă, pentru ea și cântăreața era extrem de fericită.

„Eu am făcut o operație acum doi ani pentru că aveam o problemă la ovare și aveam chisturi. (…) Eu știam că rămân foarte greu gravidă și trebuia când mă căsătoresc să folosesc alte metode, ca fertilizarea. S-a întâmplat chestia asta și am fost șocată și eu!', povestea Maria Andria, cu puțin timp în urmă.

Din păcate pentru ea, minunea a ținut doar două luni, că Maria Andria a pierdut copilul. Cântăreața este sfâșiată de durere și nu și-ar fi imaginat niciodată că va trece printr-o asemenea tragedie.

andiraandira

Cântăreața a mărturisit că la un moment dat se simțea foarte rău, în toiul nopții. Avea dureri puternice de oase și de spate, iar hemoragia foarte puternică a alarmat-o imediat. Iubitul vedetei a dus-o cât de repede la spital, unde medicii au supus-o mai multor analize. Doctorii i-au anunțat, însă, că nu au mai putut salva copilul.

„Am avut foarte mare grijă, am făcut tot ce am putut. Te doare sufletul foarte tare, nu-mi doream așa ceva.', a spus Maria Andria potrivit spynews.ro.

Cântăreața cu origini grecești trăia una dintre cele mai fericite perioade din viața ei. După multe probleme, abia răsărise soarele și pe strada ei. Iubește și este iubită, iar povestea de dragoste pe care o trăiește acum era încununată cum nu se poate mai frumos de copilul pe care amândoi îl așteptau.

Maria Andria nu a avut o viață ușoară

Anul trecut, Maria Andria dezvăluia că viața ei nu a fost niciodată ușoară și a trecut prin momente extrem de grele, la care s-au adăgat moartea tatălui, dar și problemele ei de sănătate.

„Am niște probleme de sănătate. Eu când m-am născut, m-am născut bolnavă și am niște probleme. Când eram mică am luat o meningită. Mă doare foarte mult capul, nu trebuie să mă supăr sau să am nervi.

Nu sunt calmă și am probleme. Acum s-a făcut un an de zile de la cele 5 operații pe care le-am făcut. Îl aveam pe tata care era doctor și îmi făcea el injectiile la cap.

Ieri nu eram deloc bine, m-am simțit singură pe lume, am plâns foarte mult, am crezut că mor. Îmi lipsește tatăl meu. Nu am tată, tatăl meu a murit.

Întotdeauna îmi lipsește tatăl meu, era doctor. El mereu îmi lipsește și m-am simțit foarte singură pe lume. Când trăiește o persoană singură într-o casă și nu trăiește cu familia ei, e greu. Îmi vindec singură singurătatea, nu am ce să fac. Cred în mine oricum și știu că tatăl meu, de acolo de sus, este alături de mine.

Ce e în sufletul unui om nu se poate vindeca niciodată. Eu sunt moartă în sufletul meu, trăiesc într-o lume în care ceilalți sunt vii. Simt asta de la 17 ani', spunea Maria Andria anul trecut.

Citește și:

Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuză

O fostă prezentatoare de la Digi24, reclamată la Protecția Copilului. Imaginile postate pe Instagram, cu cei trei copii, au stârnit controverse

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton